Net als bij Songfestival hangt oorlog in Gaza ook als een donkere wolk boven de Olympische Spelen

Het ziet er meer en meer naar uit dat we na “het meest politiek beladen Songfestival” ooit ook de meest politiek beladen Olympische Spelen tegemoet gaan. Want niet alleen de oorlog in Gaza maar ook Russische sabotage hangt als een donderwolk boven het sportevenement.

 

Meer krantenkoppen in België

RECONSTRUC­TIE. “Joost Klein is meerdere keren lastigge­val­len door die camera­vrouw”: wat er gebeurde áchter de schermen van het Songfesti­val

Hoe kon het zo misgaan met Joost Klein (26)? De held van alle kinderen in Nederland en België leek op weg om te gaan scoren op het Songfestival, maar mocht uiteindelijk zelfs niet meedoen in de finale. Gediskwalificeerd na een ‘incident’ met een cameravrouw. Maar eerder deze week was er al een voorval, zo blijkt nu uit deze reconstructie. De

Lees meer »

Twee fietsers gewond na valpartijen in Torhout

Bij twee ongevallen in Torhout zijn twee fietsers gewond geraakt nadat ze ten val kwamen. Een 85-jarige vrouw raakte daarbij zelfs zwaarder gewond, maar verkeerde gelukkig niet in levensgevaar.
The post Twee fietsers gewond na valpartijen in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rik Verheye zet alles op alles voor voetbalclub: “Volgens mijn boekhouder de slechtste investering ooit, maar daar gaat het niet om”

“Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons.” Het mag duidelijk zijn: ‘Nonkels’-acteur Rik Verheye (37) is nog steeds stapel op zijn Manon. Al moet ze hem wel delen met de rest van Vlaanderen. Want met zijn passie voor acteren, tv-maken en zijn club Sporting Hasselt is Rik drukker dan ooit. “Ik ben collectief bezit”, vertelt

Lees meer »

Zonnepanelen op site Militair Hospitaal: “Belangrijke mijlpaal”

Energiehuis Oostende biedt advies en begeleiding aan particulieren en kmo’s voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Onlangs begeleidde Energiehuis Oostende de eigenaars van het Militair Hospitaal (VME) bij de installatie van zonnepanelen op de paviljoenen met erfgoedwaarde.
The post Zonnepanelen op site Militair Hospitaal: “Belangrijke mijlpaal” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pleinfeesten in Brugge met fors uitgebreide rommelmarkt

Op 25 en 26 mei vinden in Sint-Andries Brugge de Pleinfeesten plaats. Zaterdag 25 mei worden deze feesten, die aan de 18de editie toe zijn, vanaf 17 uur ingezet met een buurtfeest aan paviljoen ‘Den Breydel’. Lokale dj’s en een optreden van Davy Gilles van de Romeo’s zorgen voor de ambiance.
The post Pleinfeesten in Brugge met fors uitgebreide

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Finale loert om de hoek, kan Merlier overleven?

Napels zien en dan sterven. De negende etappe van de Giro voert de renners naar de havenstad in het zuiden van Italië. Na een vlakke aanloop volgt er een golvende finale met enkele korte klimmetjes. Voor de rasechte sprinters wordt het naar alle waarschijnlijkheid iets te lastig. Wie pakt de ritzege in Napels? Volg de aanloop naar de rit en

Lees meer »

RWDM beëindigt samenwerking met CEO Gauthier Ganaye

Hij degradeerde met KV Oostende, verliet dat zinkend schip voor RWDM en degradeerde opnieuw. Gauthier Ganaye betaalt de rekening voor de sportieve tegenslag in Molenbeek en moet RWDM verlaten. “Een wens van de club en Eagle Football.” Ook de samenwerking met Tom Chambers en Oliver O’Connell wordt stopgezet.

Lees meer »