Voor meer dan 22 miljoen euro energiefraude opgespoord in 2023

Vorig jaar heeft distributienetbeheerder Fluvius voor meer dan 22 miljoen euro aan energiefraude opgespoord. Dat meldt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) in een persbericht.

 

Meer krantenkoppen in België

Ebrahim Raisi (63), de ‘slager van Teheran’ die getipt werd als mogelijke opvolger van opperste leider Khamenei

Ebrahim Raisi (63), de Iraanse president die zondag om het leven kwam bij een helikopterongeluk, werd beschouwd als een aartsconservatieve hardliner. Hij was een vertrouweling van ayatollah Ali Khamenei – de geestelijke leider van Iran – en werd gezien als een van diens mogelijke opvolgers. Vanwege zijn grote aandeel bij executies werd hij ook de ‘slager van Teheran’ genoemd.

Lees meer »

Net geen overwinning op het Songfestival, maar Kroatische inzending wint nu toch een prijs voor opvallendste outfit

De Kroatische zanger Baby Lasagna (28) greep in Malmö met zijn nummer ‘Rim Tim Tagi Dim’ net naast een overwinning van het Eurovisiesongfestial. Desondanks valt hij nu toch in de prijzen en wint hij de award voor de opvallendste outfit op het liedjesfestijn. Bambie Thug uit Ierland en Joost Klein voor Nederland werden naar de tweede en derde plaats gestemd.

Lees meer »

Kwijlend kijkt Tom Van Grieken naar Den Haag

De reactie van Tom Van Grieken op het voorlopig regeerakkoord in Nederland liegt er niet om: “Na een klinkende overwinning van Geert Wilders konden andere partijen er niet meer omheen.” En nog: “Indien de Vlaming het Vlaams Belang de grootste partij maakt, zal het hier anders uitdraaien.” Volgens de peilingen zal de Vlaming het Vlaams Belang effectief de grootste partij

Lees meer »

Organisatie Triatlon Brugge klaar voor 20ste editie: “De sport zit duidelijk opnieuw in de lift”

Zaterdag 22 juni nadert met rasse schreden en het belooft een topeditie van de 20ste Triatlon Brugge te worden. Pakweg 2.000 deelnemers van onervaren, recreatief tot competitief en zowel individuele triatleten als trio’s zullen aan de start verschijnen.
The post Organisatie Triatlon Brugge klaar voor 20ste editie: “De sport zit duidelijk opnieuw in de lift” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diddy geeft na uitlekken beelden toch toe dat hij ex-vriendin mishandelde: “Walgelijk gedrag”

Rapper Sean Combs (54), beter bekend als Diddy, heeft zondag alsnog toegegeven dat hij zijn ex-vriendin Cassie Ventura (37) heeft mishandeld. Hij ontkende dat eerder met klem, maar vrijdag doken beveiligingsbeelden op waarin is te zien hoe hij in 2016 grof geweld tegen haar gebruikt in een hotel in Los Angeles. Het lokale Openbaar Ministerie noemt de beelden ‘extreem weerzinwekkend’

Lees meer »

Steeds meer leerlingen problematisch afwezig op school

Meer leerlingen hebben vorig schooljaar aangeklopt bij het CLB dan voor de coronapandemie. Dat blijkt uit het jaarverslag van de Centra voor Leerlingenbegeleiding. De CLB’s begeleidden ook opvallend meer leerlingen die problematisch afwezig zijn op school. Daarnaast is er een duidelijke stijging van het aantal geschorste leerlingen.

Lees meer »

Gert-Jan opent de deuren van Frituur Fraais: “Smashed hamburger als specialiteit”

Langs de Astridlaan in Assebroek opende Gert-Jan Clincke de deuren van Frituur Fraais. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Fritz Vandewalle, die op deze locatie jarenlang, tot eind vorig jaar, frituur Fritz runde. “De buurtbewoners zijn alvast heel enthousiast dat ze eindelijk weer om frietjes van de frituur kunnen”, zegt Gert-Jan.
The post Gert-Jan opent de deuren van

Lees meer »