Tom Dice pronkt met resultaat van haartransplantatie: “Nu maak ik mij geen zorgen meer op het podium”

Hij was er lang onzeker over, maar nu is zanger Tom Dice (34), echte naam Tom Eeckhout, trots op zijn haardos. Via de sociale media deelde hij foto’s van zijn succesvolle haartransplantatie, die hij ruim een half jaar geleden onderging. Tom deelt openlijk zijn ervaringen om anderen in een soortgelijke situatie te helpen. 

Meer krantenkoppen in België

Katleen Van Steen kiest voor lijst ‘Ja!’ van Piet De Groote: “Er was bij mij iets gebroken”

De nieuwe lijst Ja!, waarmee voormalig burgemeester Piet De Groote de macht wil heroveren, krijgt steeds meer vorm. De voorbije dagen werden een reeks namen van kandidaten bekendgemaakt, waarvan onafhankelijk gemeenteraadslid Neil Couhysder en gemeenteraadsvoorzitter Katleen van Steen, die Gemeentebelangen verlaat, de bekendste zijn. “Ik kon mij niet langer verzoenen met de gang van zaken bij Gemeentebelangen, zoals met het

Lees meer »

Steun het dierenasiel met een tattoo

Tattoozaak Cirusso Art uit Menen pakt uit met een opmerkelijke en hartverwarmende actie. Op 15 juni kan iedereen er zich een tattoo laten zetten, voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van die dag gaat integraal naar het dierenasiel De Knuffelpootjes.
The post Steun het dierenasiel met een tattoo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lerares Sofie Cloet debuteert met erotische roman

Leerkracht Sofie Cloet schreef haar eerste roman ‘Verkocht’, een boek in het genre steamy romance. “Met een fantastische miljoenenvilla in haar portfolio is makelaar Nora goed op weg om haar carrière een boost te geven. Maar dan ontmoet ze Andreas, een succesvolle selfmade miljonair en bovendien de meest aantrekkelijke man die ze ooit zag.”
The post Lerares Sofie Cloet

Lees meer »

Amerikaans president Biden daagt Trump uit voor debatten in juni en september, Trump gaat akkoord

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn Republikeinse tegenstrever Donald Trump uitgenodigd om twee presidentiële televisiedebatten te houden, in juni en september. Dat zou gebeuren zonder de Commission on Presidential Debates, die de debatten normaal organiseert. Volgens Biden is de klassieke debatformule een te groot spektakel, dat te weinig focust op wat de kandidaten zeggen. Trump gaat akkoord met het

Lees meer »