Superfan Liza (39) gaat drie keer naar Taylor Swift: “Als ze dat nummer zingt, val ik flauw”

Al sinds 2007 is ze fan, donderdag is het “ein-de-lijk” zover. Amerikaanse superster Taylor Swift (34) start haar Europese tournee in Parijs, en Liza Cretskens (39) uit Heusden-Zolder is erbij. Haar eerste keer Taylor Swift live, drie keer in het totaal. “Als ze dat nummer zingt, val ik flauw.”

 

Meer krantenkoppen in België

Heb jij een vraag voor Het Grote Debat van VTM NIEUWS?

Op 4 juni vindt Het Grote Debat van VTM NIEUWS plaats. Zeven politieke kopstukken nemen het daarin tegen elkaar op: Alexander De Croo (Open Vld), Bart De Wever (N-VA), Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Sammy Mahdi (CD&V), Petra De Sutter (Groen), Melissa Depraetere (Vooruit) en Raoul Hedebouw (PVDA). Het Grote Debat draait rond vijf thema’s: geld, migratie, defensie/veiligheid, onderwijs en

Lees meer »

Bestuurster komt om bij aanrijding met mug

Een vrouw uit Tongeren is dinsdagavond verongelukt op de Bilzersteenweg in Tongeren. De vrouw reed met haar auto de steenweg op en botste daar tegen een mug met zwaailichten. De mugarts raakte lichtgewond bij de klap.

Lees meer »

Europapa verovert hitlijsten in heel Europa

Het nummer ‘Europapa’ van Joost Klein is in de week na het Eurovisiesongfestival door een groot deel van Europa omarmd. Hoewel de Nederlandse inzending werd gediskwalificeerd, is het liedje in een week tijd ongeveer 25 miljoen keer gestreamd op Spotify en maakt het deze week zijn entree in diverse officiële hitlijsten in Europa. Opvallend is dat Klein het in veel

Lees meer »

Actie voor meer inclusie aan station Brugge

Vrijdagnamiddag deelden mensen met en zonder handicap aan de achterkant van station Brugge energierepen uit aan voorbijgangers. De actie is een onderdeel van de campagne #dakantochnie? #dakanwel!, die uitgaat van zeven organisaties die zich inzetten voor mensen met een handicap.
The post Actie voor meer inclusie aan station Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »