Moet Club provocerende Italianen vrezen? “Als ze zich er druk in maken, zijn ze op voorhand verloren”

Attenzione, Club Brugge! Blauw-zwart moet uitkijken voor de verwachte ‘Commedia dell’arte’ van de Italianen, de meesters van het improvisatietheater. Met een kleine bonus uit de heenmatch is het risico op tijdrekken extra groot. Provoceren, de ref beïnvloeden, zich laten vallen… Hoe ga je daar als tegenstander best mee om? 

Meer krantenkoppen in België

Schokkende beelden: beveiligingsagent (22) probeert baas te executeren en wordt doodgeschoten door politie

Een beveiligingsagent in opleiding probeerde vorige week zondag zijn baas te vermoorden in een magazijn van Amazon in West Jefferson, in de Amerikaanse staat Ohio. Ali Hamsa Yusuf (22) stond plots achter het beoogde slachtoffer, trok een wapen en vuurde. Zijn pistool werkt echter niet goed, waardoor de man niet wordt geraakt en kan vluchten. Yusuf vlucht ook weg, maar

Lees meer »

Ooit had ze maar 100 dollar op haar rekening, nu speelt ze de hoofdrol in ‘Bridgerton’: maak kennis met Nicola Coughlan

“Ik wil de wereld laten zien dat ook een muurbloempje in het middelpunt van de belangstelling kan staan.” Fans van ‘Bridgerton’ leerden Penelope Featherington kennen als een grijze muis, maar in het derde deel van de Netflixreeks is het net zij die op de voorgrond treedt. Een rol die Nicola Coughlan (37) op het lijf geschreven is, want ook zij

Lees meer »

Dirk Bos heeft nieuw boek: ‘Je bent toch uitgeprikt?’

Na ‘Klei-Mens’, zijn eerste verhalenbundel, heeft Dirk Bos een tweede boek klaar. In ‘Je bent toch uitgeprikt?’ brengt de Bredenaar acht kantoorverhalen die je volgens hem niet meteen serieus hoeft te nemen. “Ik ben sinds 1 mei met pensioen en je mag het boek gerust als de afsluiting van mijn professionele loopbaan beschouwen.”
The post Dirk Bos heeft nieuw

Lees meer »

Hoe Julie Vanloo op haar 31ste haar American dream waarmaakte

De droom is uitgekomen: Julie Vanloo (31) heeft in de nacht van dinsdag op woensdag haar debuut gemaakt in de WNBA. Met de Washington Mystics verloor ze wel haar eerste wedstrijd, maar na het parcours dat Vanloo de afgelopen jaren heeft afgelegd, is dat maar bijzaak. Dat ‘JLOO’ op haar 31ste eindelijk de WNBA heeft gehaald, daar draait het om.<br

Lees meer »

Verdachten op scooter openen vuur richting café in Brussel: twee gewonden

Twee personen op een scooter hebben zondagavond kort na 23 uur het vuur geopend in de richting van een café in het centrum van Brussel. Twee mannen liepen daarbij schotwonden op. Een van de slachtoffers raakte zwaargewond. De daders zijn na de schietpartij gevlucht, zo meldt een woordvoerster van de politiezone Brussel Hoofdstad – Elsene.

Lees meer »

KIJK – Julie Vanloo debuteert met verlies bij Washington Mystics, maar pakt wel uit met driepunter op de ‘buzzer’

Julie Vanloo heeft dinsdagnacht haar debuut gemaakt in de Amerikaanse vrouwenbasketcompetitie WNBA. Met de Washington Mystics verloor ze op de openingsspeeldag met 80-85 van New York Liberty.
The post KIJK – Julie Vanloo debuteert met verlies bij Washington Mystics, maar pakt wel uit met driepunter op de ‘buzzer’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 500 aanhangers van Gülenbeweging opgepakt in Turkije

In Turkije zijn 544 mensen opgepakt die worden verdacht van banden met prediker Fethullah Gülen. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Ali Yerlikaya dinsdag laten weten op X. Gülen wordt door president Recep Tayyip Erdogan beschouwd als de aanstichter van de couppoging van juli 2016.

Lees meer »