Voorleesmarathon in Fort van Breendonk van namen gesneuvelde verzetslieden WOII: “We mogen ze niet vergeten”

In het Fort Van Breendonk is een voorleesmarathon aan de gang waar de namen worden voorgelezen van verzetslieden die stierven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nog tot woensdagavond worden duizenden namen voorgelezen door bekende en minder bekende sprekers. Via een livestream kan je volgen op je smartphone of je computer, als je je vooraf geregistreerd hebt. 

Meer krantenkoppen in België

Hitmusical ‘Grease’ krijgt met Tinne Oltmans (Sandy) en Danny Dorland (Danny) een droomkoppel

Vlaanderen mag zich opmaken om dit najaar overspoeld te worden door een ware epidemie. Een niet te stuiten opstoot van het Greasevirus kondigt zich namelijk aan. Symptomen: jeukende dansbenen, een zonnig humeur, dromen over zwoele zomernachten, aanstekelijke liedjes die niet uit het hoofd te krijgen zijn en een onstuitbare drang naar strakke jeans, leren jekkers, brylcream en popcorn. Enige remedie

Lees meer »

KB Avelgem maakt werk van inkomende transfers

Koninklijke Basket Avelgem sloot het seizoen af met een klinkende zege tegen Rozenbeka Oostrozebeke (81-55). De ploeg van speler-voorzitter Pieter Decock (34) eindigde vierde. Ondertussen maakte de club vier nieuwe namen bekend voor volgend seizoen.
The post KB Avelgem maakt werk van inkomende transfers appeared first on KW.be.

Lees meer »