Verstraete.team verwelkomt studenten op werf

Voor het vierde opeenvolgende jaar opende Verstraete.team haar deuren voor de Bachelor Bouw-studenten tijdens hun Open Scholendag. Tijdens de Open Schooldagen biedt Verstraete.team studenten een unieke kans om de bouwwereld van dichtbij te ervaren en zich voor te bereiden op een bloeiende carrière in de sector. Op de werven van The Grand in Nieuwpoort kregen de studenten een boeiende rondleiding van de V-teamers, waarbij ze de dynamiek van een echte bouwplaats ervaren. Over de middag werden de studenten getrakteerd op frieten en werden ze ondergedompeld in talrijke demo’s en workshops.

“De bouwsector staat voor heel wat uitdagingen. Een van de grootste is het tekort aan geschoold personeel. Verstraete.team erkent dit probleem en kiest voor een proactieve aanpak door studenten rechtstreeks kennis te laten maken met het aloude vakmanschap en de nieuwste technologieën. Met meer dan twee eeuwen ervaring in de bouw- en houtsector begrijpt Verstraete.team als geen ander dat kennisoverdracht cruciaal is. Daarom werd de Verstraete.Academy in het leven geroepen, een opleidingscentrum dat de brug slaat tussen theorie en praktijk. Hier kunnen studenten niet alleen leren, maar ook zelf ervaren onder begeleiding van ervaren professionals”, aldus het bedrijf. (MF)

The post Verstraete.team verwelkomt studenten op werf is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG LECCE-ATALANTA. Atalanta start zonder De Ketelaere, die rust krijgt voor de Europa League-finale

De Ketelaere & co nemen het op tegen middenmoter Lecce. Atalanta doet nog volop mee voor een Champions League-ticket en moet dus winnen op Lecce. De uitploeg kan rekenen op een sterke De Ketelaere, die zijn goede prestaties toonde in de vorige competitiewedstrijd tegen Roma. De Rode Duivel was goed voor twee doelpunten. Krijgen we dezelfde prestatie te zien? Volg

Lees meer »

“Zaak rond Joost Klein in juni naar openbare aanklager”: politie geeft update over onderzoek naar Songfestivalincident

De Zweedse politie heeft een update gegeven in het onderzoek naar het incident dat is voorgevallen tussen Joost Klein en een cameravrouw in de backstage van het Eurovisiesongfestival. Het onderzoek werd eerder al afgerond, maar de aanklacht komt nu in een versneld proces terecht. “Ergens begin juni zal de zaak overgedragen worden aan openbare aanklager.” Dat zegt Emil Andersson, hoofd

Lees meer »

Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven

Na een klacht van Alternatief24 heeft de gouverneur de beslissing van de gemeenteraad, om de schenking van het zeiljacht Tomidi te aanvaarden, vernietigd. “De gouverneur noemt de beslissing onzorgvuldig. Het gemeentebestuur heeft deze beslissing overhaast genomen, zonder visie en zonder zicht op de kosten”, aldus Vicky Dereere.
The post Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven appeared

Lees meer »