“Schoolfactuur kan tot de helft lager”: Katholiek onderwijs zet in op moderne lesmethoden

Het Katholiek Onderwijs Vlaanderen heeft een raamakkoord afgesloten met Lernova, een vrij nieuwe speler die digitale lesmethoden aanbiedt. “Door het aantal invulboeken te verminderen, kan de schoolfactuur tot de helft lager.”

 

Meer krantenkoppen in België

Grote operatie van ordediensten in Nieuw-Caledonië

De Franse ordediensten hebben zondag meer dan 600 gendarmes ingezet om “de controle over de 60 km lange weg tussen hoofdstad Nouméa en de luchthaven volledig terug te krijgen”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken aangekondigd op X. Op zes dagen tijd vielen zes doden bij protesten tegen een kieshervorming.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlisch leger maakt opnieuw vondst gedode gijzelaar bekend: na Shani Louk (22) nu ook ontvoerde Ron Binyamin (53) gevonden

Het Israëlische leger zegt nog een lichaam van een gijzelaar te hebben teruggevonden. Ron Binyamin was een van de mensen die bij de aanval van Hamas op 7 oktober werd gegijzeld. Volgens het Israëlische leger zijn eerder ook al de lichamen van drie andere vermiste gijzelaars teruggevonden in een tunnel in de Gazastrook. Het gaat onder meer om de Duitse

Lees meer »

Brussels Airport boekt recordomzet

Brussels Airport Company, de uitbater van de luchthaven van Zaventem, heeft in 2023 een recordomzet gerealiseerd. De nettowinst kwam ruim drie keer hoger uit dan in 2022, maar voor het vijfde jaar op rij wordt er geen dividend uitgekeerd aan onder meer de staat. Dat heeft het bedrijf zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer »