Leonardo DiCaprio deed een poging om Nederlands Playboy-model te versieren: “Ik was nog maar 16 jaar en hij 42″

Leonardo DiCaprio (49) heeft al heel wat vrouwenharten sneller doen slaan, maar Todi Van Ditmarsch (23) was niet onder de indruk. De acteur probeerde toen het 16-jarige Nederlandse model te versieren, wat hem een blauwtje opleverde. “Wat een viespeuk”, vertelt ze daarover nu in ‘Playboy’. 

Meer krantenkoppen in België

Twee dagen voor dodelijke aanslag op E42, kreeg Marian (38) riooldeksel op zijn vrachtwagen op exact dezelfde plek: “Ik ben in shock”

De overleden vrachtwagenchauffeur Gheorghe Tibil (50) was niet het eerste slachtoffer dat ‘s nachts getroffen werd door een loodzwaar riooldeksel op de E42. Enkele jongeren gooiden twee dagen voor de moord op Gheorghe al een deksel op de vrachtwagen van Marian (38). Hij overleefde de aanslag maar nét. “Ik ben getraumatiseerd. Een half uur voor Gheorghe stierf, zag ik die

Lees meer »

Vrouw (39) overleden bij familiedrama in Deurne, man (42) in levensgevaar: 10-jarig zoontje belde hulpdiensten

De politie is vandaag opgeroepen voor een incident in een woning aan de Te Boelaarlei in Deurne. Een man (42) heeft daar zijn vrouw (39) verwond en daarna zichzelf. “De vrouw is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De man is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht en werd gearresteerd”, klinkt het bij Wouter Bruyns van Politiezone Antwerpen.

Lees meer »

Hardleerse stalker uit Blankenberge beklimt zelfs appartementsgebouw om bij ex te geraken: twee jaar voorwaardelijke celstraf

Een 48-jarige Blankenbergenaar ging wel héél ver om zijn ex-partner te belagen. Dat levert David C. nu twee jaar voorwaardelijke celstraf op. De man moet onder meer een straat- en contactverbod respecteren.
The post Hardleerse stalker uit Blankenberge beklimt zelfs appartementsgebouw om bij ex te geraken: twee jaar voorwaardelijke celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’

Met een positieve campagne wil Oostende het bouwafval dat in het milieu terecht komt, beperken. “De aanpak is uniek aan de kust en kan als voorbeeld dienen voor bouwprojecten in de buurt van water”, zegt Tim Corbisier van de Proper Strand Lopers.
The post Aannemer Nick Devinck ondertekent als eerste ‘charter bouwafval’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf van twee jaar aan

Blankenbergenaar Dylan L. (28) vecht voor de Brugse rechtbank de twee jaar effectieve celstraf aan die hij bij verstek kreeg opgelegd voor drugshandel. Ondanks een eerdere veroordeling bleef hij cocaïne en cannabis verkopen. De man werd onlangs opgepakt in Tenerife, maar werd nog niet uitgeleverd.
The post Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf

Lees meer »