“Geen sporen van schermutseling of gevecht” in woning van vermoorde Laura Trappeniers en vermiste Marc Olbrechts

De Spaanse politie heeft geen sporen van een schermutseling of gevecht gevonden in het huis van het Belgische echtpaar Laura Trappeniers (66) en Marc Olbrechts (71) op Tenerife. Er lijkt ook niet meteen iets gestolen te zijn. Dat meldt ‘RTL Info’. 

Meer krantenkoppen in België

Vlamingen werken vaker ’s avonds, op zondag en in ploegen

Werkenden in Vlaanderen zijn de voorbije jaren vaker avondwerk, nachtwerk en ploegenarbeid gaan verrichten, en kunnen ook vaker van thuis werken. Alleen zaterdagwerk is lichtjes afgenomen. Dat blijkt uit cijfers over “flexibele arbeidsvormen” op de website van Statistiek Vlaanderen.

Lees meer »

Met Petites Jubelles heeft Heist opnieuw een échte baby- en kinderwinkel: “Pop-up gaf mij laatste duwtje om permanente zaak te openen”

Goed nieuws voor jonge gezinnen in Heist: met Petites Jubelles heeft de deelgemeente opnieuw een eigen kinder- en babywinkel. Julie Verbouw (35) opende na maandenlang verbouwen de nieuwe winkel in de Graaf d’Ursellaan. Haar succesvolle pop-up even verderop gaf de mama van twee kindjes het laatste duwtje in de rug om haar job bij de gemeente op te geven en

Lees meer »

“Weekendjes Parijs, gedrenkt in Dom Pérignon”: ex-topman De Voorzorg weet vandaag of hij voor corruptie naar rechter moet

De negen verdachten in het corruptiedossier rond de socialistische mutualiteit De Voorzorg, onder wie ex-topman Tony Coonen, horen vandaag van de Hasseltse raadkamer of ze voor een strafrechter moeten verschijnen. Coonen wordt aanzien als spilfiguur, die zich liet omkopen door vastgoedmagnaten. Al zou dat niet het enige zijn wat de ‘socialistische krokodil’, die in 2019 nog de kamerlijst voor sp.a

Lees meer »

Plunderingen en brandstichting: gewelddadige protesten tegen Frankrijk in Nieuw-Caledonië

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is het maandag tot gewelddadige protesten gekomen van separatisten. Ze verzetten zich tegen een geplande grondwetswijziging van de regering in Parijs, die duizenden Franse kiezers in de eilandstaat stemrecht zou geven, en dus meer politieke invloed. Vooral in de hoofdstad Nouméa waren er rellen tussen manifestanten en de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

De Russische economie is klaar voor een permanente oorlog

Net nu het Russische leger snel terrein verovert in het noordoosten van Oekraïne, vervangt de Russische president Poetin zijn minister van Defensie. Nog opvallender is dat de nieuwe minister van Defensie geen militair is, maar een econoom. Hij moet ervoor zorgen dat de Russische oorlogseconomie als een tierelier blijft draaien. Hoe sterk is die oorlogseconomie? En maakt Poetin zich klaar

Lees meer »

Club Brugge neemt stevige optie op landstitel met zege in Anderlecht

Club Brugge heeft zondagavond de topper van de negende en tevens voorlaatste speeldag in de Champions’ Play-off met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij RSC Anderlecht. Vlak voor het halfuur scoorde Denis Odoi tegen zijn ex-ploeg het enige doelpunt van de wedstrijd.
The post Club Brugge neemt stevige optie op landstitel met zege in Anderlecht appeared first

Lees meer »

Florence (27) verwent kindjes in babywellness Fleau: “Zorgt voor instant happy gevoel”

In de Tramstraat 49 heeft Florence Verplancke (27) zaterdag de deuren geopend van haar eigen zaak: babywellness Fleau. “Het babybadje is heel goed voor de ontwikkeling van de spieren, maar ook voor krampjes en (verborgen) reflux”, geeft Florence aan.
The post Florence (27) verwent kindjes in babywellness Fleau: “Zorgt voor instant happy gevoel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman krijgt volledig voorwaardelijke celstraf na stalking ex-vriendin: “Ik was fout maar heb haar losgelaten”

“Ik ben fout geweest maar het was niet de bedoeling haar bang te maken. Ik zag haar graag.” Een 22-jarige jongeman uit Kortrijk leek op de rechtbank te beseffen dat hij enkele maanden serieus over de schreef ging toen hij zijn ex-vriendin stalkte. De rechter gaf hem een volledig voorwaardelijke celstraf van 15 maanden.
The post Jongeman krijgt volledig

Lees meer »