65 jaar huwelijksgeluk voor Werner en Marie Rose

Werner Vanlangendonck (89) en Marie Rose Ollivier (87) vierden in het Bockor Café hun briljanten huwelijksjubileum. Werner is geboren te Dadizele op 24 december 1934, Marie Rose kwam op 14 juni 1936 in Lauwe ter wereld. De vonk tussen beiden sloeg over tijdens Lauwe kermis, vier jaar later op 24 april 1959 stapten ze in Lauwe in het huwelijksbootje. Na 2 jaar bij Pifferoen in Wevelgem werkte Werner 40 jaar als bediende en leidinggevende onderhoud bij Dewitte Lietaer. Marie Rose was bediende winkelverkoop bij Dewitte Lietaer. Het huwelijk schonk hen twee kinderen Philippe en François, drie kleinkinderen en vierachterkleinkinderen. Het briljanten paar woont sinds 2018 op Lauweplaats. (CB)

The post 65 jaar huwelijksgeluk voor Werner en Marie Rose is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nederland krijgt meest rechtse regering ooit

Zes maanden na de verkiezingen zijn ze er eindelijk uit: de PVV van Geert Wilders, de NSC van Pieter Omtzigt, de VVD van Dilan Yesilgöz en de BBB van Caroline van der Plas vormen het meest rechtse en speciale kabinet uit de Nederlandse geschiedenis.

Lees meer »

Terwijl basketsterren schitteren in ondergoed van Kim Kardashian, gaan vooral scherpe quotes over ‘wit’ toptalent over de tongen

De WNBA gaat deze week in stijl van start, want de vrouwelijke basketbalsterren zullen dit seizoen met bijzonder ondergoed spelen. SKIMS, een bedrijf opgericht door niemand minder dan Kim Kardashian, is namelijk de officiële ondergoedleverancier. Nieuwe sensatie Caitlin Clark schittert niet in de publiciteitscampagne, maar gaat om een heel andere reden over de tongen.

Lees meer »

Baby’s krijgen rijksregisternummer bij geboorte

Baby’s zullen in de toekomst vanaf de geboorte al een rijksregisternummer kunnen krijgen. Dat is althans het doel van een wetsontwerp dat vrijdag groen licht kreeg van de ministerraad. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) is het zinvol dat een pasgeborene een rijksregisternummer kan krijgen, zodat hij kan genieten van rechten op het vlak van sociale zekerheid.

Lees meer »

Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in Lotto Park voor duel met RSC Anderlecht

Er zullen zondag geen 1.000, maar slechts 850 supporters van Club Brugge toegelaten worden in het stadion van RSC Anderlecht. Het duel, dat mogelijk beslissend kan zijn voor de titel in de Jupiler Pro League, wordt beschouwd als een wedstrijd met “zeer hoog risico”, zo meldt de Brusselse politiezone Zuid donderdag.
The post Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in

Lees meer »