LIVEBLOG ANTWERP-CLUB. Mignolet vervangt geblesseerde Jackers, Hayen gooit ploeg door elkaar met nog vijf andere wissels

Club Brugge kan, in afwachting van Union-Anderlecht, leider worden. De vorige keer toen beide ploegen de degens kruisten won Club overtuigend met 3-0. Brugge zal zijn rug willen rechten na de nederlaag in Fiorentina en Antwerp wil nog een laatste keer schitteren voor de bekerfinale. Welke ploeg slaagt hierin? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Sint-Leonardusprocessie Zoutleeuw viert 750e verjaardag

In Zoutleeuw is de traditionele Sint-Leonardusprocessie door de straten getrokken. Het was een feesteditie, want de processie werd voor de 750e keer georganiseerd. Honderden figuranten beeldden scènes uit, uit het leven van Leonardus, een Franse kluizenaar en de patroonheilige van Zoutleeuw.

Lees meer »

Nathalie Meskens en Ruth Beeckmans delen voor het eerst podium in ‘Aspe’: “Herbert Flack voorzien van koosnaampje”

Vanmiddag gaat in Antwerpse Play Zuid gaat het interactieve theaterstuk ‘Aspe – moord in de studio’ in première. VTM-gezichten Nathalie Meskens (42) en Ruth Beeckmans (42) staan daarbij voor de allereerste keer samen op de planken, tot groot jolijt van de dames. Beiden worden ze in hun rol verdacht van een moord gepleegd te hebben op een belangrijk man in

Lees meer »

Jan Dhaene stelt schilderwerken tentoon in Buda Gallery

Nog tot en met zondag 26 mei kan je de expositie ‘De Haan Kraait Overal’ van Jan Dhaene (65) bezichtigen in de Buda Gallery in de Budastraat 52. “Het thema is geïnspireerd op mijn achternaam en het universele van de haan. Als wereldreiziger kom ik ze overal tegen, tot het kleinste dorp.”
The post Jan Dhaene stelt schilderwerken tentoon

Lees meer »

Wivo neemt afscheid van kapitein Julie Heyndrickx

Julie Heyndrickx hangt de schoenen aan de haak. De 27-jarige opposite en kapitein van Wivo Wingene blikt terug op haar volleybalcarrière en legt de focus op een aantal andere sporten.
The post Wivo neemt afscheid van kapitein Julie Heyndrickx appeared first on KW.be.

Lees meer »