KSV Rumbeke zorgt voor ongeziene ommekeer in de verlengingen; Boezinge uitgeschakeld in interprovinciale eindronde

In de interprovinciale eindronde had West-Vlaanderen twee ijzers in het vuur om vanuit eerst provinciale kampioen KSV Diksmuide A en rechtstreekse stijger WS Lauwe eventueel mee te vergezellen naar het nationaal voetbal. Sassport Boezinge is al uitgeschakeld, het verloor met 1-2 van KFC De Kempen Tielen-Lichtaart. KSV Rumbeke plaatste zich wel en nog wel op een spectaculaire wijze.

Na negentig minuten stond het nog 0-0 tegen het Oost-Vlaamse Haasdonk. En toen de bezoekers 0-2 uitliepen in de verlengingen zag het er zeer benard uit voor de blauwhemden. Maar die zorgden nog voor een totale ommekeer. Met doelpunten van Naigell Vanfleteren, Michiel Tyvaert en Guillaume Devacht werd de zege nog binnen gehengeld. Komende donderdag trekt Rumbeke naar KFC Antonia dat SC Wijgmaal met 0-1 de baas bleef. De ploeg uit Zoersel werd tweede in eerste provinciale Antwerpen.

The post KSV Rumbeke zorgt voor ongeziene ommekeer in de verlengingen; Boezinge uitgeschakeld in interprovinciale eindronde is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion

Een 19-jarige Bredenaar ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij een vijftiger op twee vuistslagen trakteerde in de tribunes van het Brugse Jan Breydelstadion. Het openbaar ministerie eist een werkstraf en een jaar stadionverbod.
The post Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion appeared first on KW.be.

Lees meer »

Speelgoedwebsites Fairplace en Re-Play slaan de handen in elkaar

De Belgische webshop met duurzaam speelgoed www.fairplace.be breidt uit met zes speelgoedpakketten van Re-Play, een jong initiatief van de Deerlijkse jonge mama Lore Derumeaux. Via haar webshop kan je origineel en duurder speelgoed huren in plaats van dat aan te kopen.
The post Speelgoedwebsites Fairplace en Re-Play slaan de handen in elkaar appeared first on KW.be.

Lees meer »