Norbert en Rita vieren vijftigste huwelijksverjaardag

Norbert Lecointre (73) en Rita Vanmassenhove (72) vierden hun gouden huwelijksjubileum. Ze huwden op 21 februari 1974 in Langemark en wonen in de Poelkapellestraat in Langemark.

Norbert werkte eerst bij Verfaillie in Passendale en daarna 42 jaar bij Obumex in Passendale. Rita werkte 13 jaar bij Familiehulp en daarna was ze 25 jaar actief als medewerker in de vrije basisschool in Langemark. Norbert kweekt vogels en fazanten, Rita is nog graag bezig in de tuin. Hun kinderen zijn Kristof, Stijn en Alexander met partner Mieke Verbeke. De kleinkinderen zijn Jonas, Nicolas, Jana, Charlotte en Louise. (foto RB)

The post Norbert en Rita vieren vijftigste huwelijksverjaardag is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ward hangt voetbalschoenen aan de haak

Ward Onderbeke is een stille, doodbrave jongen. Eens op het terrein scoort hij meermaals met de ogen dicht. Hoeveel rozen in zijn hele carrière? Hij heeft er geen idee van. Zijn mooiste moment? Er waren er zoveel, maar ook mindere. Zulke antwoorden typeren de goalgetter: hij relativeert zowel tegenslagen als euforie.
The post Ward hangt voetbalschoenen aan de haak

Lees meer »

Stad Oostende zet in op vorming jeugdtrainers

Onder de noemer ‘Start 2 Coach’ organiseert Stad Oostende een laagdrempelige trainerscursus voor jongeren. De bedoeling is om alle jongeren vanaf 15 jaar de kans te geven om een trainersdiploma te behalen. De interesse is alvast erg groot.
The post Stad Oostende zet in op vorming jeugdtrainers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Berucht servet van Messi’s eerste contract nu geveild voor bijna miljoen euro: “Deze jongen moéten we hebben”

Dertien jaar was Lionel Messi, toen een scout van FC Barcelona hem voor het eerst zag spelen. Zijn naam: Carles ‘Charly’ Rexach. Even later – in 2000 – liet hij de Argentijn zijn eerste ‘contract’ tekenen op een servet. Dat stukje papier is vrijdag onder de hamer gegaan voor een bedrag van 762.000 pond (ongeveer 890.000 euro) bij het Britse

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Prins Laurent heeft plannen in het buitenland en zou zijn prinselijke taken willen terugschroeven.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Daniël en Claudette zijn een diamanten koppel

Daniël Deweer en Claudette De Bruyne vierden op 28 april hun diamanten jubileum samen met hun familie. Daniël (81) is geboren in Lacroix-Saint-Ouen (Frankrijk) en Claudette (80) is geboren in Houthulst.
The post Daniël en Claudette zijn een diamanten koppel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen puppy’s of dansjes meer: 2 op de 10 jongeren zien online zelfmoordfilmpjes voorbijkomen

Wat doen kinderen en jongeren godganse dagen op hun gsm? Gamen, chatten, foto’s maken en door TikTok-video’s scrollen. Dát wist u al. Maar ze krijgen ook “enge”, “vieze” en “schadelijke” beelden te zien, van zelfverwonding en zelfmoord. Eén op de tien zelfs meerdere keren per week. Dat toont nieuw grootschalig onderzoek bij meer dan 5.000 scholieren. Hoe ernstig is dat?

Lees meer »