Man ernstig gewon bij motorongeval in Roeselare

Een 30-jarige man uit Torhout geraakte zaterdagmiddag ernstig gewond bij een motorongeval op het kruispunt van de Rijksweg met de Groenestraat. De man kreeg ter plaatse de eerste zorgen en werd overgebracht naar AZ Delta.

Het ongeval deed zich voor omstreeks 13.30 uur. Een motorclub nam deel aan een rondrit in het Roeselaarse. Ter hoogte van het kruispunt van de Rijksweg met de Groenestraat liep het echter plots verkeerd. Het verkeerslicht sprong plots op oranje. Een 55-jarige motorrijder uit Oostkamp stopte, maar zijn achterligger, een 30-jarige motorrijder uit Torhout, schatte dat te laat in. De moto’s botsten op elkaar waarna de man uit Torhout ten val kwam.

Een ambulance snelde onmiddellijk ter plaatse. Ook de brandweer werd opgeroepen met een signalisatiewagen om de omgeving van het ongeval te beveiligen. Er werd een scherm rond het slachtoffer geplaatst zodat de artsen de man de eerste zorgen konden toedienen. Van op een afstand keken de andere motorrijders toe. Na een twintigtal minuten werd de 30-jarige man ernstig gewond overgebracht naar AZ Delta in Roeselare.

The post Man ernstig gewon bij motorongeval in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

VBS Sint-Michiel heeft een nieuw kleuterparadijs

Wat begon als een simpele behoefte aan nieuwe ramen in de kleuterklassen groeide in VBS Sint-Michiel in Kuurne uit tot een prachtig, organisch project.
The post VBS Sint-Michiel heeft een nieuw kleuterparadijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit staat in akkoord van nieuwe Nederlandse regering: 130 per uur op snelwegen, migratie-ingrepen en ambassade in Jeruzalem

De komende Nederlandse regering wil besparen op de openbare omroep en wil een snelheid tot 130 kilometer per uur toelaten op de snelwegen. Er wordt sterk ingegrepen op het vlak van migratie en voorts wordt onderzocht of de ambassade in Israël naar Jeruzalem kan verhuizen. Dat blijkt uit de passages van het onderhandelaarsakkoord die gelekt zijn in de Nederlandse media.

Lees meer »

Veel vertraagd verkeer door natte rijomstandigheden

Door het natte weer verloopt het verkeer op de Vlaamse wegen donderdagochtend trager dan normaal, met als gevolg een drukke ochtendspits en een cijfer op de filebarometer dat boven de 300 kilometer uitstijgt. “Toch zijn er deze ochtend weinig incidenten of ongevallen gebeurd die het verkeer kunnen hinderen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Lees meer »

Is de kritiek op “circusact” terecht? Duitse spelers vernemen EK-selectie op heel originele wijze, wellicht ook goed nieuws voor Deniz Undav

Een droge opsomming van de EK-kern? Niet zo bij Duitsland. Niclas Füllkrug hoorde van zijn selectie vandaag via de ochtendradioshow live op WDR1, de Duitse dakbewerkster en influencer Chiara gaf maandag Manuel Neuer vrij en de 93-jarige ‘Oma Lotti’ onthulde Jonathan Tah via een taart. Volgens Bild is ex-Unionspits Deniz Undav de volgende in de rij.

Lees meer »

Nemen we binnenkort gewoon een gelletje tegen een kater?

Hoopgevend nieuws voor wie zich na een stevige avond aan de toog weleens belabberd voelt: Zwitserse wetenschappers hebben een gel ontwikkeld die katers na alcohol uit de wereld kan helpen. Hoe werkt zo’n gelletje dan? Word je dan ook niet meer dronken? En hoe snel kan dit op de markt komen?

Lees meer »

Onze reporter keek naar de verkiezingsaffiches: “Waarom hebben de kandidaten van Vooruit een stijve nek?”

Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men weer verkiezingsaffiches tegen. Allemaal proberen ze ons iets te vertellen. De boodschap die het luidst klinkt, is helaas: “Voor goeie affiches moet ge bij een ander zijn.” Maar wat probeert die reclame ons nog meer te vertellen? Waarom zijn de plakbrieven van Vlaams Belang zo blauw, en hoe komt het dat alle

Lees meer »