KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereerste Sportpaleisconcert af

Maanden heeft ze zich voorbereid, maar nu is D-day aangebroken voor Camille. De zangeres is net begonnen aan haar allereerste Sportpaleisconcert voor meer dan 62.000 uitbundige fans, bestaande uit jong en oud. Met haar ‘Magie’-show zal ze nog drie keer in de concerttempel optreden. Starten deed ze uiteraard dan ook met het nummer ‘Magie’, nadat ze uit de lucht kwam neerdalen in zilveren laarzen, gevolgd door ‘Vergeet de tijd’. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Meningen zijn hard voor nieuwe officiële portret koning Charles: “Het lijkt alsof hij in de hel terecht is gekomen”

Een jaar na de kroning van koning Charles (75) stelt de Britse monarch zijn eerste officiële portret als koning voor aan de pers. En dat portret is héél opvallend. De achtergrond, het uniform en de handen van de koning hebben allemaal dezelfde rode kleur. Maar dat valt niet in de smaak bij veel mensen op sociale media. “Kunnen we even

Lees meer »

Waarom worden meerderjarigen die riooldeksel van brug gooiden niet verdacht van moord?

De drie meerderjarigen die een riooldeksel van een snelwegbrug gooiden, zijn aangehouden. Opvallend: op verdenking van kwaadwillige belemmering van het verkeer, met de dood tot gevolg. Het parket was nochtans een moordonderzoek gestart. De twee minderjarigen worden aan de jeugdrechter overgedragen. Advocaat Grégory Everaert legt uit hoe dit kan en welke straf ze alsnog riskeren.

Lees meer »