“Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn”: ‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set

Dat acteren via DNA doorgegeven kan worden, wordt op nieuw bewezen in ‘Familie’. De schattige Finn wordt namelijk gespeeld door Sam Van den Bosch, in het echte leven de dochter van acteur Jan Van den Bosch (40). In de reeks is Finn is de dochter van diens partner Rudi (Werner De Smedt). Al van bij de eerste kennismaking met Rudi en Zjef werd duidelijk dat Finn een karaktervolle jongedame is en we hebben het nog lang het laatste niet gezien van haar. Reporter Jarne gaat in deze nieuwe Showbits in gesprek met de trotste papa Jan. 

Meer krantenkoppen in België

Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen nog recht in de spiegel kunnen kijken”

“KVO bluft in men êrte want supporter van een club blijf je voor je leven. Oaltied Ostende”, benadrukt Bram Keirsebilck met enkele Oostendse accenten. De woordvoerder van KV Oostende is door de schuld van verscheidene boosaardige figuren zijn club en zijn job kwijt.
The post Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen

Lees meer »

Hoe er straks 32 zakken chips per seconde (!) van de band rollen in Veurne: “Handmatig aardappels schillen? Die tijd ligt vér achter ons”

Het Amerikaanse voedingsconcern PepsiCo investeert 200 miljoen euro in zijn vestiging in het West-Vlaamse Veurne, waar de chips van Lay’s, Doritos en Cheetos worden gemaakt. Bedoeling is om de productie stevig te verhogen, naar liefst 2,8 miljoen zakken chips per dag. Hoe willen ze dat klaarspelen? En telen we daar wel genoeg aardappelen voor? “Van de 4.000 aardappelsoorten ter wereld

Lees meer »

Weermannen over de zure reacties die ze krijgen op slecht weer: “Als je daar niet tegen kan, moet je een andere job zoeken”

De start van het verlengde pinksterweekend belooft regen en intense buien, mogelijk vergezeld van onweer. Hoewel ze boven alle verdenking staan, krijgen weermannen zoals David Dehenauw, Frank Duboccage en zelfs de gepensioneerde Frank Deboosere vaak de schuld. “Bij de zoveelste plensbui is het toch even de moed bijeenrapen.” Hoe gaan ze om met die negativiteit?

Lees meer »

KIJK. Huwelijksaanzoek tijdens optreden van Pommelien Thijs in Gent: “Het nummer ‘Ongewoon’ heeft iets ongewoons gedaan”

Pommelien Thijs trad gisteren op in het kunstencentrum VIERNULVIER in Gent en daar kreeg het publiek een grote verrassing. Een fan ging op de knieën en vroeg haar vriendin ten huwelijk net voor het nummer ‘Ongewoon’. Dat nummer heeft een speciale betekenis voor het koppel. “Door dat specifieke nummer heb jij de stap durven wagen om met mij een relatie

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs niet vervolgd voor gewelddadig incident op bewakingsvideo

Sean ‘Diddy’ Combs zal niet vervolgd worden voor een gewelddadig incident dat te zien is op beveiligingsbeelden uit 2016, die CNN vrijdag publiceerde. Volgens het Openbaar Ministerie in Los Angeles is er naar aanleiding van de beelden geen zaak tegen Combs mogelijk omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt, schrijft onder meer het Amerikaanse Vanity Fair.

Lees meer »

Raad voor Vergunningsbetwistingen vernietigt vergunning voor windmolens in Pittem: “Hopelijk was dit de laatste veldslag”

Op Pittemberg is Luminus gestart met het opruimen van het steenpuin dat de windmolenbouwer er eind november zelf legde. Dat puin diende voor de grondwerken voor de bouw van een windturbine, maar het gemeentebestuur stapte naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen en die liet de werken quasi meteen stil te leggen. Die Raad heeft nu de omgevingsvergunning vernietigd.
The post

Lees meer »

Truffels met champagne en véél foie gras: koninklijke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs

Een culinaire wereldprimeur: dat is de veiling die op 31 mei in Parijs zal plaatsvinden. Een collectie van maar liefst 4.000 keizerlijke, presidentiële en koninklijke menu’s zal onder de hamer gaan, met prijzen tot wel 1.500 euro per stuk. En die menu’s geven volgens ‘Sudinfo’ heel wat geheimen prijs. Van het diner dat onze koning Albert I voorgeschoteld kreeg in

Lees meer »

Van Grieken steunt “strengste asielbeleid ooit” in Nederlands regeerakkoord: “Met Europa als het kan, zonder als het moet”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is heel tevreden met het Nederlandse regeerakkoord, en dan vooral met het strenge asiel- en migratiebeleid. Dat Europa wel eens dwars zou kunnen liggen, deert Van Grieken niet. “Ik maak mij sterk dat Nederland het strengste asiel- en migratiebeleid zal krijgen. Met Europa als het kan, zonder Europa als het moet”, zei hij in ‘De

Lees meer »

Vijf tieners die putdeksel in voorruit vrachtwagen gooiden opgepakt dankzij camerabeelden buurman: “Ze staken hele avond vuurwerk af”

De vijf tieners uit Andenne, die zijn opgepakt na de aanslag op de E42 waarbij de Roemeense trucker Gheorghe (50) om het leven kwam, maakten het al de hele avond bont aan de brug. Dat leren de camerabeelden van een buurman die de politie onderzocht. De buurman vertelt hoe de vijf jongeren voor de aanslag meerdere vuurwerkbommetjes afstaken in de

Lees meer »

De vormelingen van 2024 uit de Zonnebloem

Deze groep fiere en goed uitgedoste leerlingen uit de Zonnebloem ontving het Heilig Vormsel. Vlnr Tibo Biebuyck, Kamiel Neyrinck, Owen Decruy, Lowie Hungenaet, Maxim Claeys, Kito Machozi, Kugwa Machozi, Marie Magdaleine Calleeuw, Marie Lammens, Margot Debussche, Axelle Stragier, Sayanna Blondia, Marthe Van Wassenhove, Marhe Van Dorpe, Mette Willaert, Ilay D’Haeyere, Nand Landuyt, Jérome Vuylsteke, Karsten
The post De vormelingen

Lees meer »

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Tevergeefse stormloop op tickets: paars-wit had Lotto Park twee keer kunnen uitverkopen

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »