CELEB 24/7. Dua Lipa viert de release van haar nieuwste plaat en Selena Gomez poseert met haar vriend

Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw Strafstudie op het Nelson Mandelaplein: “Het zal weer serieus knallen worden”

Het muziekfestival Strafstudie vindt voor het tweede jaar op rij plaats op het Nelson Mandelaplein tijdens de Sinksenfeesten. Het festival, dat zijn vierde editie viert, belooft opnieuw onvergetelijk te worden voor liefhebbers van retro, house en techno.
The post Opnieuw Strafstudie op het Nelson Mandelaplein: “Het zal weer serieus knallen worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Doorsnee Belgisch huishouden heeft vermogen van 249.301 euro”

Het vermogen van een doorsnee Belgisch huishouden ligt op 249.301 euro. Dat is aanzienlijk hoger dan de Europese mediaan van 123.500 euro, zo blijkt donderdag uit het eerste vermogensrapport van Keytrade Bank en de Universiteit Gent. Het gaat om het nettovermogen, dus het totaal aan bezittingen verminderd met de schulden. De Belgische gezinnen hebben sinds 2021 wel op koopkracht moeten

Lees meer »

Na de gratis schoolmaaltijden van Vooruit: wat zijn de breekpunten van de andere zes partijen om in een regering te stappen?

De kiezer moet nog naar de stembus en de regeringen zijn nog lang niet gevormd, maar toch vliegen de breekpunten van politieke partijen al in het rond. Een campagnestunt? Mogelijk, maar het zet nog eens duidelijk in de verf welke thema’s elke partij cruciaal vindt. Wat is voor elke partij essentieel om in een regering te stappen? En hoe haalbaar

Lees meer »

Europese leiders veroordelen aanslag tegen Fico: “Laffe aanval”

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen veroordeelt de “verachtelijke aanval” op de Slovaakse premier Robert Fico. “Zulke geweldplegingen hebben geen plaats in onze samenleving en ondermijnen de democratie, ons waardevolste goed”, schrijft ze in een boodschap op X, het vroegere Twitter. Europese Raadsvoorzitter Charles Michel zegt gechoqueerd te zijn.

Lees meer »

Code geel voor regen en onweer in het hele land

Donderdag is het eerst zwaarbewolkt met regen. In de namiddag wordt het vaak droog met echter ook lokale regen- of onweersbuien, die intens kunnen zijn. Op veel plaatsen kan er opnieuw veel neerslag vallen. De maxima liggen tussen 15 en 18 graden.
The post Code geel voor regen en onweer in het hele land appeared first on KW.be.

Lees meer »