Amerikaans Congreslid aangeklaagd voor corruptie en witwassen

Federale aanklagers hebben vrijdag Congreslid Henry Cuellar aangeklaagd wegens corruptie en het witwassen van geld. De zaak houdt verband met een Mexicaanse bank en een staatsbedrijf in olie en gas in Azerbeidzjan, zo hebben de Amerikaanse autoriteiten bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Heilig Bloedprocessie verloor vier deelnemers door ongevallen: “In klein dorp komt dat hard aan”

De 72ste editie van de Heilig Bloedprocessie van Voormezele wordt er één met een zwart randje. Sinds de vorige processie verongelukten er maar liefst vier belangrijke vrijwilligers: Dieter Sohier, Sarah Trioen, José Desodt en Karla Demyttenaere. “Ik heb gevraagd aan de deken om hen te herdenken in zijn voorwoord”, zegt voorzitter Paul Breyne.
The post Heilig Bloedprocessie verloor vier

Lees meer »

? “Joost Klein is een ongeleid projectiel dat is ontploft”

Afgelopen weekend vond in het Zweedse Malmö de 68e editie van het Eurovisiesongfestival plaats. Het was, zacht uitgedrukt, een bewogen editie. Heeft de organisatie de goede beslissing genomen door de Nederlandse zanger Joost Klein te diskwalificeren na een ‘incident’? Wat met de commotie rond de deelname van Israël? En hoe hard is het imago van het Eurovisiesongfestival geschaad? Showbizzjournalist Mark

Lees meer »

Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in Lotto Park voor duel met RSC Anderlecht

Er zullen zondag geen 1.000, maar slechts 850 supporters van Club Brugge toegelaten worden in het stadion van RSC Anderlecht. Het duel, dat mogelijk beslissend kan zijn voor de titel in de Jupiler Pro League, wordt beschouwd als een wedstrijd met “zeer hoog risico”, zo meldt de Brusselse politiezone Zuid donderdag.
The post Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in

Lees meer »

Goud voor Edwin en Rosa

Op zaterdag 11 mei kwamen Edwin Reynaert (72) en Rosa Allein (73) samen met hun familie naar het gemeentehuis voor hun gouden jubileum.
The post Goud voor Edwin en Rosa appeared first on KW.be.

Lees meer »