Waar is Wally? Amerikaanse man is zijn ‘hulpalligator’ kwijt nadat grappenmaker hem steelt

Sommige mensen hebben veel steun aan hun hulphond, maar de Amerikaanse Joie Henney kan niet zonder zijn ‘hulpalligator’. Nu is Wally spoorloos. Hij werd meegenomen door grappenmakers en vervolgens gedumpt in een moeras. Zijn eigenaar hoopt het beest nog terug te vinden. 

Meer krantenkoppen in België

Organisatie Triatlon Brugge klaar voor 20ste editie: “De sport zit duidelijk opnieuw in de lift”

Zaterdag 22 juni nadert met rasse schreden en het belooft een topeditie van de 20ste Triatlon Brugge te worden. Pakweg 2.000 deelnemers van onervaren, recreatief tot competitief en zowel individuele triatleten als trio’s zullen aan de start verschijnen.
The post Organisatie Triatlon Brugge klaar voor 20ste editie: “De sport zit duidelijk opnieuw in de lift” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben jong en ik doe wat ik wil”: Pauline Slangen spreekt klare taal na ‘korte romance’ met Olivier Deschacht

Pauline Slangen, Jamie-Lee Six, Jonatan Medart, Gerben Tuerlinckx en Malik Mohammed gaan op VTM GO ‘De strijd om goud’ aan. Iedereen vertegenwoordigt zijn/haar eigen provincie in vijf verschillende sportopdrachten. De reeks is in samenwerking met Sport Vlaanderen. “Vandaag moeten we moutainbiken in de bossen in Limburg, maar we zijn bijvoorbeeld ook al gaan boksen”, vertelt influencer Jamie-Lee.

Lees meer »

Christophe Vekeman en Kristien Hemmerechts over hun (her)bekering: “Katholieke geloof is niet superieur, maar wel het ware geloof”

Er ging een kleine schokgolf door literair Vlaanderen toen Christophe Vekeman (51) en Kristien Hemmerechts (68) op ongeveer hetzelfde moment een boek uitbrachten waarin ze getuigen over hun (her)bekering tot het katholieke geloof. Twee schrijvers met een grote mond die getransformeerd zijn tot brave gelovigen: hoe is het – in godsnaam – zover kunnen komen?

Lees meer »

Nieuwe radiostudie: “Stop vanaf 2031 uitzendingen via FM-band”

Een nieuwe radiostudie in opdracht van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) beveelt 1 januari 2031 aan als realistische afschakeldatum voor de radio-uitzendingen via de FM-band. Voor minister Dalle moet het daarom de ambitie zijn om tegen dan volledig over te schakelen op digitale radio. “Maar belangrijker dan de exacte datum is alles in het werk stellen om ervoor

Lees meer »