Netanyahu moet kiezen tussen Israëlische gijzelaars en invasie van Rafah

Het blijft de Israëlische premier Netanyahu gelijk of de cruciale Gaza-onderhandelingen in Caïro de komende dagen eindigen met witte of zwarte rook: Israël zal de stad Rafah ook nog aanvallen.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie Spanjaarden en Afghaan gedood in Afghaanse stad Bamiyan

Drie buitenlandse toeristen en een Afghaan zijn vrijdagavond in Bamiyan, een toeristische stad in centraal-Afghanistan, gedood door geweervuur. Dat meldt een woordvoerder van het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken. De buitenlandse slachtoffers hadden de Spaanse nationaliteit, deelt de regering in Madrid vrijdagavond mee.

Lees meer »

Roger en Lena varen in een gouden huwelijksbootje

Roger Van Bruwaene (72) en Lena Bauwens (69) mochten hun gouden jubileum vieren. Roger groeide op in Wingene en later in Egem. Hij studeerde voor mecanicien en metaalbewerker. Na zijn huwelijk startte hij samen met Lena in Egem een eigen landbouwbedrijf op, gespecialiseerd in aardappelen en later ook mestverwerking. Lena ging naar school op Sint-Elooi
The post Roger en

Lees meer »

IS eist aanslag op Europese toeristen in Afghanistan op

Islamitische Staat (IS) heeft op Telegram de verantwoordelijkheid opgeëist voor de dood van drie Spanjaarden en drie Afghanen in Bamiyan, een toeristische stad in Centraal-Afghanistan. Er vielen ook acht gewonden, onder wie mensen met de Noorse, Australische en Litouwse nationaliteit.

Lees meer »

Man wil uit raam kruipen met laken en maakt dodelijke val op straat

Bij een bizar incident in Roeselare is een 48-jarige man om het leven gekomen. Hoogstwaarschijnlijk wilde de man het raam van zijn appartement op de vierde verdieping verlaten met aan elkaar geknoopte lakens, maar kwam hij daarbij ten val.
The post Man wil uit raam kruipen met laken en maakt dodelijke val op straat appeared first on KW.be.

Lees meer »

EBU zal vlaggenbeleid herevalueren na incident met EU-symbool op Eurovisiesongfestival

De European Broadcasting Union (EBU), de organisator van het Eurovisiesongfestival, heeft nooit de bedoeling gehad de vlag van de Europese Unie in diskrediet te brengen. Dat zegt de EBU in een brief aan Eurocommissaris Margaritis Schinas, die zich kwaad had gemaakt nadat een EU-vlag geweerd was uit de arena in het Zweedse Malmö waar het liedjesfestival zaterdag plaatsvond. De EBU

Lees meer »