Man en vrouw verbranden Koran in Malmö, dag voor start Eurovisiesongfestival

Een man en een vrouw hebben in het Zweedse Malmö een Koran verbrand, een dag voor daar de festiviteiten van start gaan voor het Eurovisiesongfestival. Dat was vrijdag te zien in een video, die live ging op sociale media. Bij de actie in het stadscentrum van Malmö, niet ver van twee locaties van het songfestival, werd ook een Palestijnse vlag verbrand.

 

Meer krantenkoppen in België

Clubkampioenschap zonder uurwerk bij triatlonclub

Op zondag 19 mei is er de vijfde editie van de Viven Triatlon en Duatlon met aankomst op het domein van het kasteel van Oostkerke. Voor de plaatselijke Triathlonclub Damme de gelegenheid om er hun clubkampioenschap te houden.
The post Clubkampioenschap zonder uurwerk bij triatlonclub appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik deed enkel pipi in het water”: vijftiger die in Middelkerke geslachtsdeel toonde aan minderjarige mag vijf jaar niet naar zwembad

Tot drie keer toe liet een 56-jarige man uit Lennik zijn zwembroek zakken in een openluchtzwembad in Middelkerke. Omdat minderjarige meisjes daar getuige van waren levert hem dit nu twaalf maanden voorwaardelijke celstraf op voor exhibitionisme. P.B. mag ook vijf jaar lang geen speelplein of zwembad meer betreden. De man had een opmerkelijke uitleg voor zijn ongepast gedrag.
The

Lees meer »

Wie is Mohamed Amra, ‘de Vlieg’ waar honderden agenten nu jacht op maken?

Twee cipiers doodgeschoten, twee collega’s in kritieke toestand en nog een vijfde slachtoffer lichtgewond aan het oor. Een gewapend commando zette in het Franse departement Eure (Normandië) de grote middelen in om Mohamed Amra (30) te bevrijden. Honderden agenten maken nu jacht op hem. Maar wie is deze beroepscrimineel, met de bijnaam ‘De Vlieg’?

Lees meer »

Uitzonderlijk zware ochtendspits door regenweer: al 360 kilometer file op Vlaamse hoofdwegen

Door het natte weer verloopt het verkeer op de Vlaamse wegen donderdagochtend trager dan normaal, met als gevolg een drukke ochtendspits en een cijfer op de filebarometer dat boven de 300 kilometer uitstijgt. “Toch zijn er deze ochtend weinig incidenten of ongevallen gebeurd die het verkeer kunnen hinderen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Lees meer »

“Toen die journalist mijn dochter benaderde, trok ik de stop eruit”: Bert uit ‘The Voice’ legt uit waarom hij uit spotlights verdween

Het was even met de ogen knipperen voor de juryleden in ‘Sing Again’, maar het was wel degelijk Bert Voordeckers (58) die voor hen stond. Zijn stem blijft zeer herkenbaar, maar sinds hij derde werd in het allereerste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ verloor hij maar liefst 60 kilo. Om medische redenen, vertelt hij in een uitgebreid interview. Hij

Lees meer »