Het voicemailbericht dat voor een doorbraak zorgde in zaak-Maddie McCann

Een voicemailbericht dat een kroongetuige in de verdwijningszaak van de Britse kleuter Maddie McCann (3) in 2017 achterliet voor Britse speurders, betekende een doorbraak in het onderzoek naar de verdwijning. Dat blijkt uit de getuigenis van detective Mark Draycott op het proces tegen Christian Brückner, een Duitse crimineel die ook verdacht wordt van de ontvoering van McCann.

 

Meer krantenkoppen in België

Europese Commissie opent onderzoek naar mogelijk verslavende effecten van Instagram en Facebook op kinderen

De Europese Commissie is donderdag een formeel onderzoek gestart naar Meta om na te gaan of zijn socialemediakanalen Instagram en Facebook verslavende effecten hebben op kinderen. Nog maar twee weken geleden startte de Commissie een ander onderzoek naar Meta, toen wegens vermoedens dat het bedrijf zijn verplichtingen in de aanpak van desinformatie en misleidende politieke advertenties niet nakomt.

Lees meer »

Ontbijtgranenproducent Mulder uit Roeselare viert 20-jarig jubileum met schenking van 25.000 euro

In twee decennia tijd evolueerde Mulder Natural Foods tot een toonaangevende producent van ontbijtgranen. Het is een verhaal van groei, innovatie en continu streven naar verbetering, maar vooral ook van gedreven medewerkers en een succesvolle samenwerking met al zijn stakeholders.
The post Ontbijtgranenproducent Mulder uit Roeselare viert 20-jarig jubileum met schenking van 25.000 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »