Goed nieuws voor Anderlecht: herstelde Dreyer en Schmeichel maken tegen Union allicht wederoptreden

Een Brusselse derby met grote inzet, zondagavond. Anderlecht kreeg alvast goed nieuws uit de ziekenboeg. Zowel Anders Dreyer als Kasper Schmeichel lijken op schema te zitten om tegen Union hun wederoptreden te vieren. Volg het allemaal op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Koerierdienst van het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen rijdt voortaan elektrisch

De koerierdienst van het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen rijdt voortaan elektrisch rond in heel de provincie West-Vlaanderen. Robbe Deschagt zal met een Volkswagen ID.Buzz de provincie doorkruisen om de twaalf Wit-Gele Kruis afdelingen te bevoorraden en zijn 1.450 collega’s te voorzien van het nodige verpleegmateriaal en andere benodigdheden.
The post Koerierdienst van het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen rijdt voortaan elektrisch appeared

Lees meer »

Parlementsvoorzitter VS naar New York om Trump te steunen

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft bij de rechtbank in New York steun gekregen van een van zijn meest prominente partijgenoten. Voorzitter Mike Johnson van het Huis van Afgevaardigden zei tegen Amerikaanse media een van de “honderden miljoenen” burgers te zijn die zich grote zorgen maken over de vervolging van Trump.

Lees meer »

Geslaagde vijfde editie van de Lukkefeesten

De vijfde editie van de Lukkefeesten lokte zondag opnieuw honderden bezoekers naar Lo. In de voormiddag waren er nog dreigende wolken, maar nadien kwam de zon erdoor. De aanwezigen konden genieten van tal van optredens op en rond het Vateplein.
The post Geslaagde vijfde editie van de Lukkefeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na dodelijke raid op gevangenentransport in Frankrijk: “Die cipiers waren compleet kansloos”

Op klaarlichte dag werd Mohamed Amra bevrijd uit een gevangenentransport. Kompanen reden het busje waarin de gangster na een verhoor door de onderzoeksrechter terug naar zijn cel in het Franse Evreux werd gebracht, en openden het vuur. Twee cipiers overleden, drie anderen raakten gewond, de daders vluchtten weg, samen met Amra. Hoe uitzonderlijk is dit? En kan het ook bij

Lees meer »

Sophie Wicke is duivel-doet-al bij Ieperse toeristische dienst: “We zijn nooit naast onze schoenen gaan lopen”

In het programmaboekje van de Kattenstoet stond Sophie Wicke vermeld als duivel-doet-al en dat is niet overdreven. Van de commissarissen optrommelen tot het bedankingsfeest organiseren, in zowat alle facetten van de stoet draagt ze haar steentje bij. “Hopelijk val ik nu niet in een zwart gat”, lacht de Ieperse, die al 25 jaar voor de dienst toerisme werkt.
The

Lees meer »