LIVEBLOG FIORENTINA-CLUB. Zet blauw-zwart in Firenze een stap richting de finale?

Club Brugge kijkt Fiorentina in de ogen in de heenmatch van de halve finale van de Conference League. Neemt blauw-zwart een gunstige uitgangspositie mee uit Firenze? Volg de match op de voet in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Nachtshift X K-Town Dub Club aan Skatebowl in Kortrijk lokt heel wat fans van drum and bass

Zaterdagnamiddag en -avond was er tijdens de Sinksenfeesten in Kortrijk met Nachtshift X K-Town Dub Club aan de Skatebowl langs de Leie een teruggaan naar de vaste waarden van drum and bass. De headliner was John B uit Groot-Brittannië, de grondlegger van de internationale drum and bass scene. Daarnaast kwamen ook bekende Belgische artiesten aan bod zoals D-Convict en Dav-I.<br

Lees meer »

Gruwelijk ongeval met slijpschijf op Oostendse werf brengt zwartwerk aan het licht: celstraf met uitstel en fikse boete

Twee Roemenen uit Brussel hebben voor de Brugse rechtbank zes maanden celstraf met uitstel gekregen voor zwartwerk en inbreuken op de welzijnswet. Ze kregen ook nog een geldboete van 16.000 euro, de helft met uitstel. Het gesjoemel kwam aan het licht na een gruwelijk ongeval op een Oostendse werf.
The post Gruwelijk ongeval met slijpschijf op Oostendse werf brengt

Lees meer »

De Kleine Prins prijst Menen in het buitenland

Basisschool De Kleine Prins uit Menen is al een tijdje bezig met een project rond internationalisering en in dat kader is deze school een Europese Erasmus+-school geworden.
The post De Kleine Prins prijst Menen in het buitenland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Is de kritiek op “circusact” terecht? Duitse spelers vernemen EK-selectie op heel originele wijze, wellicht ook goed nieuws voor Deniz Undav

Een droge opsomming van de EK-kern? Niet zo bij Duitsland. Niclas Füllkrug hoorde van zijn selectie vandaag via de ochtendradioshow live op WDR1, de Duitse dakbewerkster en influencer Chiara gaf maandag Manuel Neuer vrij en de 93-jarige ‘Oma Lotti’ onthulde Jonathan Tah via een taart. Volgens Bild is ex-Unionspits Deniz Undav de volgende in de rij.

Lees meer »

3×3 Lions op rand van uitschakeling na nederlagen in eerste twee duels

De kwalificatie voor de Olympische Spelen in Parijs hangt voor de 3×3 Belgian Lions aan een zijden draadje. De Belgische basketters verloren vrijdag hun eerste twee wedstrijden op het olympisch kwalificatietoernooi in het Hongaarse Debrecen tegen Japan (19-21) en Mongolië (21-17) en hebben hun lot door die valse start niet meer in eigen handen.

Lees meer »