Gouden jubileumfeest voor Gilbert en Annemie uit Poelkapelle

Gilbert Sampers (78) en Annemie Courtens (73) zijn vijftig jaar getrouwd.

Op 6 januari 1974 huwden ze voor de wet en 10 dagen later gaven ze elkaar ook hun jawoord in de kerk. De twee leerden elkaar kennen in een dancing in Oostende en woonden 32 jaar in café-feestzaal Den Ouden Hert in Poelkapelle, waar Annemie de derde generatie Courtens achter de tapkraan was. In 2006 gaven ze de fakkel door en verhuisden ze naar een nieuwbouwwoning in de Poorterstraat in Poelkapelle. Gilbert en Annemie zijn de ouders van Isabel, die getrouwd is met Marnick Devoogdt. Femke en Silke zijn de kleinkinderen. (RB)

The post Gouden jubileumfeest voor Gilbert en Annemie uit Poelkapelle is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Veertig kilo vlees, vier kilo vis en twee dozen shotglazen: fikse celstraf voor dakloze die voorraadkamer Blankenbergs restaurant plunderde

Een 53-jarige Blankenbergenaar heeft voor de Brugse rechtbank 22 maanden effectieve celstraf gekregen voor inbraak en drugsbezit. Andy H. viseerde vooral de voorraadkamer van een Blankenbergs restaurant.
The post Veertig kilo vlees, vier kilo vis en twee dozen shotglazen: fikse celstraf voor dakloze die voorraadkamer Blankenbergs restaurant plunderde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Yves Segers hoofdact op Dorpsfeest

Het Avondmarktcomité Oostnieuwkerke organiseert op zaterdag 25 mei de 22ste editie van het Dorpsfeest. Zanger Yves Segers fungeert als trekpleister.
The post Yves Segers hoofdact op Dorpsfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »