Ex-CEO cryptobeurs Binance komt weg met vier maanden cel

22:49 Changpeng Zhao, de medeoprichter en ex-CEO van de cryptobeurs Binance, moet vier maanden naar de cel wegens witwassen. 

Meer krantenkoppen in België

Koksijde staat op 26 mei in voor 2 Belgische juniorenkampioenschappen: “Toch niet gewoon copy-paste”

Organiseren op automatische piloot? In Koksijde moeten ze dat kunnen want de badplaats heeft een rijke wielergeschiedenis. Op zondag 26 mei worden er twee nieuwe Belgische kampioenen gehuldigd. Koksijde vormt het decor van de nationale wegkampioenschappen voor meisjes en jongens junioren.
The post Koksijde staat op 26 mei in voor 2 Belgische juniorenkampioenschappen: “Toch niet gewoon copy-paste” appeared first

Lees meer »

Nachtwacht brengt nieuwe single ‘Samen Sterk’ uit

De nieuwe Nachtwacht single ‘Samen sterk’ is vanaf nu te beluisteren. De bijhorende videoclip, die vorige week werd opgenomen in Steenbakkerijmuseum ’t Geleeg in Boom, is nu te bekijken op het YouTube kanaal van Nachtwacht en op Studio 100 TV.
The post Nachtwacht brengt nieuwe single ‘Samen Sterk’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaanderen duidt toekomstige centra gespecialiseerde invasieve beroertezorg aan, waaronder az groeninge

Elk jaar, op de tweede dinsdag in mei, is het de Europese Dag van de Beroerte. Het tijdig herkennen van een beroerte – in de top 10 van belangrijkste aandoeningen in Vlaanderen – is ontzettend belangrijk, het organiseren van een kwaliteitsvol aanbod van beroertezorg is dat evenzeer. Vlaanderen neemt daarom acht ziekenhuizen op in haar planning voor centra invasieve beroertezorg,

Lees meer »

’t Ploegske is kampioen bij 30-plussers minivoetbal

‘t Ploegske heeft de gemeentelijke minivoetbalcompetitie voor 30-plussers behaald. Het team verloor dit seizoen slechts één wedstrijd, tegen ’t Geniep, de ploeg van schepen Dimitri Carpentier, die als derde eindigde. De schepen overhandigde samen met zijn collega Frederik Sap de trofee. De prijs voor de fair play gaat naar Adams Kip.
The post ’t Ploegske is kampioen bij 30-plussers

Lees meer »

“Ik ben misschien wel beter dan ooit”: nieuwe clean sheet voor onwrikbare Courtois, kan Ancelotti nog om hem heen voor CL-finale?

“Ik ben nog steeds dezelfde Courtois. Of misschien zelfs beter.” Derde basisplaats, derde clean sheet voor de doelman van Real Madrid. Ancelotti dropte hem opnieuw in de basis voor de galawedstrijd tegen Alaves, dat afdroop met forfaitcijfers. Courtois toonde zijn klasse, vooral met een straffe redding op een schot van Hagi. “Op die parade ben ik best trots.”

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

ONS RAPPORT. “Hij maakte meer verkeerde beslissingen dan in hele play-offs”: vijf buizen bij Anderlecht, vijf uitblinkers bij Club

Club Brugge ging winnen op het veld van Anderlecht, dat na een povere prestatie in de levensbelangrijke wedstrijd liefst vijf buizen krijgt in ons rapport. “Hij was offensief een non-factor.” In het winnende kamp betere noteringen: “Zou Club hem toch niet nog een contract voor één seizoen aanbieden?” Ontdek hieronder ons rapport.

Lees meer »

Nieuwe Kruispoortbrug lost Brugse bruggenmiserie niet op

Tegen 2028 wordt de Kruispoortbrug in Brugge vervangen door een nieuwe tafelbrug. Dat werd deze week aangekondigd tijdens een groot persmoment. Maar dat betekent niet dat het einde van de bruggenmiserie in zicht is. Daarvoor zijn er nog te veel werven. Een overzicht.
The post Nieuwe Kruispoortbrug lost Brugse bruggenmiserie niet op appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Deze race is dé ultieme test voor mens en machine”: Renzo en Valé Van der Donckt naar eiland Man voor gevaarlijkste motorrace ter wereld

Op het eiland Man wordt ieder jaar een van de spectaculairste, maar tegelijk ook een van de gevaarlijkste motorraces ter wereld georganiseerd. Tijdens de race scheuren de deelnemers gedurende 60 kilometer langs dorpjes en smalle straten. Kanegemnaar Renzo Van der Donckt (47) is een bekende naam in het wereldje. Hij nam in het verleden al een aantal keer individueel deel

Lees meer »

Noordhof wordt even minidorp waar iedereen zich thuis voelt

Eind mei wordt het Noordhof omgebouwd tot een ministad waarin tal van thuisverhalen aan bod komen. “In onze stad zijn er veel mensen met verschillende achtergronden, maar het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt”, aldus schepen Michèle Hostekint (Vooruit).
The post Noordhof wordt even minidorp waar iedereen zich thuis voelt appeared first on KW.be.

Lees meer »