Concurrent minder voor België: VS en Mexico haken af voor organisatie WK vrouwenvoetbal 2027

De Verenigde Staten en Mexico hebben hun bod op de organisatie van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in 2027 ingetrokken. Dat betekent dat België, dat het toernooi samen met Nederland en Duitsland wil organiseren, een concurrent minder heeft. Ook Brazilië dingt mee naar de organisatie. 

Meer krantenkoppen in België

PS Oostkamp voetbalt weer op het hoogste niveau

OOSTKAMP – In het minivoetbal verzekerde PS Oostkamp zich via de eindronde van promotie naar eerste nationale. Dat gebeurde na winst tegen buur IF Assebroeke Brugge dat hierdoor naar tweede nationale degradeert.
The post PS Oostkamp voetbalt weer op het hoogste niveau appeared first on KW.be.

Lees meer »

Witte rook na bijna zes maanden: Nederland krijgt rechtse regering

Het is zover: bijna zes maanden na de verkiezingen krijgt Nederland een rechtse regering. De rechts-radicale PVV, de liberale VVD, het nieuwe NSC van Pieter Omtzigt en de BoerBurgerBeweging hebben een akkoord gesloten. “Historisch”, aldus Wilders. Zijn partij zat nooit eerder in een kabinet. Ronald Plasterk is volgens bronnen van De Telegraaf de beoogd premierskandidaat.

Lees meer »

Werken aan kunstgrasterrein en mobiele kleedkamers gaan van start in Pittem

In Pittem gaan de werken aan het kunstgrasveld van start. In opdracht van het gemeentebestuur vormt Farys – die de sporthal beheert – het hoofdterrein om tot een kunstgrasterrein. De werken duren een achttal weken en moeten afgerond zijn tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus 2024. Twee nieuwe, mobiele kleedkamercontainers vangen er binnenkort het tekort aan kleedkamers

Lees meer »

‘Dagelijkse kost’ nu ook als verspakket bij Albert Heijn: is doe-het-zelf van Jeroen Meus een aanrader?

Jeroen Meus maakt het ons makkelijk: zijn ‘Dagelijkse kost’-verspakketten liggen voortaan in het rek bij Albert Heijn. Een snelle, makkelijke en smakelijke oplossing voor wie vers en voordelig zelf een Vlaamse klassieker op zijn bord wil toveren, aldus de televisiekok. “Gentse waterzooi is normaal niks waar je op een maandagavond thuis aan zou beginnen.” Wat betaal je voor zo’n doe-het-zelf-Meusbereiding

Lees meer »

Gemeenten luisteren naar bewoners De Vijfwegen en nemen verschillende veiligheidsmaatregelen

Zowel de gemeente Moorslede als de gemeente Wervik investeren elk in de veiligheid op het gehucht De Vijfwegen. Daar luidden de bewoners de alarmbel nadat er in de bocht op het kruispunt van de Geluwestraat met de Oude Ieperstraat verschillende ongevallen gebeurden de alarmbel. “De vangrail is zelf nog iets langer dan voordien.”
The post Gemeenten luisteren naar bewoners

Lees meer »