Zal prins Harry zijn vader ontmoeten tijdens bezoek aan Verenigd Koninkrijk? “De deur van koning Charles staat open”

In mei reist Prins Harry (39) naar Groot-Brittannië om de tiende verjaardag van zijn Invictus Games te vieren. Maar zal hij dan ook een bezoek aan zijn vader brengen? Volgens royalty-expert Richard Fitzwilliams is die mogelijkheid zeker niet uitgesloten. 

Meer krantenkoppen in België

Amnesty wil onderzoek naar optreden politie bij protesten in Amsterdam

Amnesty International wil dat er een onderzoek komt naar de manier waarop de politie woensdag heeft ingegrepen bij de ontruiming van een terrein van de Universiteit van Amsterdam. Volgens de mensenrechtenorganisatie is het recht om te demonstreren essentieel, “vooral in tijden van maatschappelijke onrust en politieke onzekerheid”.

Lees meer »

LIVE. Verschijnt Joost Klein vanavond wel op podium? Zweedse politie onderzoekt ter plaatse incident: “We ondervragen de betrokken personen”

De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek naar het incident rond zanger Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival. Er is nog geen formele melding over binnengekomen, maar de politie ondervraagt “de betrokken personen” rond het incident om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Joost Klein was niet te zien bij

Lees meer »

Beloften KSC Blankenberge winnen Beker Aerts

De beloften van KSC Blankenberge hebben de Beker Aerts gewonnen, na winst in de finale tegen KVC Wingene met 1-3. Een mooie bekroning voor het jonge team, dat een moeilijke competitiestart kende.
The post Beloften KSC Blankenberge winnen Beker Aerts appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joost Klein nog wel aanwezig in Malmö: zanger gespot in hotel

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »

Dames SV Kortrijk promoveren naar eerste provinciale: “Met nodige versterking moet behoud kunnen”

Vorige week sloten de dames van SV Kortrijk het seizoen af met een 6-0-zege tegen Veurne en een tweede plaats in tweede provinciale. Het volstond om een ticket te krijgen dat toegang geeft tot eerste provinciale. “Met de nodige versterking moet het behoud kunnen”, blikt T1 Kenny Desimpel vooruit.
The post Dames SV Kortrijk promoveren naar eerste provinciale: “Met

Lees meer »

LIVE. Massale klopjacht op ontsnapte gangster in Frankrijk: twee uitgebrande auto’s gevonden, moeder reageert

Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand. Dat is de zware balans van een raid in het Franse departement Eure (Normandië) gisterochtend op een busje dat gedetineerden vervoert. De gevangene, de 30-jarige crimineel Mohamed Amra, kon zo ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene zijn nog altijd op de vlucht. De

Lees meer »

Gratis schoolmaaltijd is breekpunt voor Vooruit. Waarom komen de socialisten met deze eis, en hoe haalbaar is die?

Het plan om gratis gezonde maaltijden aan te bieden in alle scholen is voor Vooruit een absoluut breekpunt voor Vlaamse regeringsdeelname. Maar waarom komt de partij nu al met deze eis? En waarom claimt ze zoveel thema’s die met gezinnen te maken hebben? Carl Devos, politicoloog aan de UGent en politiek analist bij HLN, laat er zijn licht op schijnen.

Lees meer »

Vertrekt ‘grumpy Benny’ straks definitief in ‘Familie’? Dit is wat Roel Vanderstukken erover kwijt wil

12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback

Lees meer »

KIJKRAPPORT. ‘Sing Again’: “Nooit gedacht dat mijn hart een sprongetje zou maken bij het terugzien van iemand als Dean”

Wat talentenjachten betreft spant VTM al 35 jaar de kroon, van ‘De Soundmixshow’ tot ‘Idool’ en ‘The Voice’. Het nieuwe ‘Sing Again’ brengt nu 22 deelnemers uit al die tv-wedstrijden terug naar het scherm. Een heerlijke trip down memory lane of even vervelend als een schoolreünie? Onze tv-recensent velt een oordeel nu er twee afleveringen de revue gepasseerd zijn.

Lees meer »

Celina en Gerard zijn een diamanten echtpaar

Op 17 april 1964 stapten Celina Vermeulen en Gerard Vandevelde in het huwelijksbootje. Het koppel uit de Boomlandstraat in Ledegem is inmiddels zestig jaar getrouwd en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur van Ledegem.
The post Celina en Gerard zijn een diamanten echtpaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kattenkronkels warmt Ieper op voor 46ste Kattenstoet

Ieper is dit weekend helemaal in de ban van de kat. Als opwarmer voor de 46ste Kattestoet zondag kon je zaterdagavond al genieten van Kattenkronkels, een avondwandeling met verschillende acts, zoals de iconische Snoezepoezen en een reuzenopera.
The post Kattenkronkels warmt Ieper op voor 46ste Kattenstoet appeared first on KW.be.

Lees meer »