Pover EK judo doet olympische zorgen rijzen

 

Ons land zakte met een ruime delegatie af naar het EK judo, maar keert net als vorig jaar van een kale reis terug. Vaandeldrager Matthias Casse ontbrak dan wel, de slappe prestaties voorspellen weinig goeds met de Olympische Spelen in aantocht. “Misschien zijn we te verwend geweest.”

 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurster komt om bij aanrijding met mug

Een vrouw uit Tongeren is dinsdagavond verongelukt op de Bilzersteenweg in Tongeren. De vrouw reed met haar auto de steenweg op en botste daar tegen een mug met zwaailichten. De mugarts raakte lichtgewond bij de klap.

Lees meer »

“Ik kan Sylvie nog steeds niet goed inschatten”: boer Niels heeft twijfels nu hun romantische trip nadert

Boer Niels Van Crombrugge (32) trekt met Sylvie Henderickx (36) in ‘Boer zkt vrouw’ naar het romantische Zuid-Tirol in Italië. Zal de vonk daar overslaan? “Met haar wil ik wel een relatie proberen”, opperde Niels bij zijn keuzemoment. Maar diep vanbinnen kampt de vleesveeboer uit Gierle met twijfels. “Ik weet niet goed hoe ik haar moet inschatten.” En heeft hij

Lees meer »

Dorine gaat met pensioen na 40 jaar bij het poets- en keukenpersoneel van Scholengroep Sint-Rembert: “Collega’s waren mijn familie”

Na ruim 40 jaar is Dorine Eeckhoudt, een van de boegbeelden van het poets- en keukenpersoneel van de plaatselijke Scholengroep Sint-Rembert, met pensioen gegaan. “Het werk op zich zal ik niet missen”, zegt ze. “Maar de collega’s des te meer.”
The post Dorine gaat met pensioen na 40 jaar bij het poets- en keukenpersoneel van Scholengroep Sint-Rembert: “Collega’s waren

Lees meer »

FlixBus op weg naar de beurs

17:34 De succesvolste speler in het geliberaliseerde Europese openbaar vervoer wil begin juni naar de beurs Flix mikt daarbij op een waardering van ongeveer 4 miljard euro.

Lees meer »

Scholieren leggen fietsproef af

Het gemeentebestuur heeft voor alle kinderen van het zesde leerjaar en leerlingen van het tweede jaar secundair een fietsproef georganiseerd. Dat doet het elk jaar. Dit jaar namen 243 leerlingen uit veertien verschillende klassen en richtingen deel.
The post Scholieren leggen fietsproef af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Weekendje weg en marktbonnen voor winnaars ‘Maand van de Markt’

De Maand van de Markt, waarbij de provincie West-Vlaanderen en de gemeente Zedelgem de wekelijkse markt in de kijker willen plaatsen, liep in april op het marktpleintje van Sint-Elooi De Leeuw in Zedelgem.
The post Weekendje weg en marktbonnen voor winnaars ‘Maand van de Markt’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeilschip wereldzeiler Staf Versluys komt voorlopig toch niet naar Bredene

De Tomidi, het zeilschip van wereldzeiler Staf Versluys, komt voorlopig toch niet naar Bredene. De gemeenteraad besliste in maart om de schenking van het zeiljacht te aanvaarden, maar de gouverneur vernietigde die beslissing op vraag van oppositiepartij Alternatief24.
The post Zeilschip wereldzeiler Staf Versluys komt voorlopig toch niet naar Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »