Mustii vertrekt richting Malmö na ‘slechtste optreden ooit’: “Ik ga de bookmakers het tegendeel bewijzen”

“Ik ben blij dat ik eindelijk kan vertrekken.” Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) is officieel vertrokken richting Songfestival. Onze afgevaardigde stapte maandagvoormiddag op het vliegtuig naar Zweden, maar niet voor hij de roddels over z’n vocale capaciteiten – die na enkele recente optredens opdoken – kordaat van tafel veegde. “De show in Londen was de allerslechtste uit mijn carrière”, klinkt het. “Maar daar was een goede reden voor.” 

Meer krantenkoppen in België

Oekraïne heeft nog “honderden miljarden” nodig om oorlog te winnen, zegt minister

Het jaarlijkse pakket van 3 miljard euro uit de opbrengst van bevroren Russische tegoeden dat Oekraïne van de Europese Unie krijgt, is “zo goed als niets”. Dat heeft de Oekraïense minister van Justitie Denys Maljoeska gezegd in een interview met nieuwssite ‘Politico’. “Honderden miljarden”: dat heeft Oekraïne volgens de minister nodig om de oorlog tegen Rusland te winnen.

Lees meer »

Gemeentehuis van Deerlijk opnieuw elke dag open zonder afspraak tijdens openingsuren

Sedert de covid-19-uitbraak in 2020 gingen steeds meer organisaties uitsluitend op afspraak gaan werken, zo ook de gemeente Deerlijk. Eerder werd er al beslist om het gemeentehuis elke donderdag opnieuw vrij toegankelijk te maken, maar de gemeente heeft nu beslist om het gemeentehuis elke dag open te stellen tijdens de openingsuren.
The post Gemeentehuis van Deerlijk opnieuw elke dag

Lees meer »

Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”

Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke hij al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet

Lees meer »

Veel vertraagd verkeer door natte rijomstandigheden

Door het natte weer verloopt het verkeer op de Vlaamse wegen donderdagochtend trager dan normaal, met als gevolg een drukke ochtendspits en een cijfer op de filebarometer dat boven de 300 kilometer uitstijgt. “Toch zijn er deze ochtend weinig incidenten of ongevallen gebeurd die het verkeer kunnen hinderen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Lees meer »

Flamboyant ex-politiehoofd riskeert vijf jaar cel voor omkoopschandaal: “Die 100.000 euro was een cadeau”

5 jaar cel: die straf hangt ex-politiebaas Glenn Audenaert – tegen wie vandaag het proces in de Dendermondse rechtbank start – boven het hoofd. 100.000 euro zou hij ontvangen hebben om zijn invloed te laten gelden. Het doel: de hoofdzetel van de federale politie in Brussel doen verhuizen, naar de eigendom van een kennis. Smeergeld of een cadeau? Het kan

Lees meer »

Verreiker gaat volledig in vlammen op door hoog oliepeil

Een verreiker is op de R32 in Beveren zondagmorgen volledig in vlammen opgegaan als gevolg van een te hoog oliepeil. De bestuurder kon het voertuig op tijd aan de kant zetten, er raakte niemand gewond.
The post Verreiker gaat volledig in vlammen op door hoog oliepeil appeared first on KW.be.

Lees meer »