“Iedereen mocht zijn vlag bovenhalen, behalve ik”: leerkracht neemt Vlaamse Leeuw van Bassem (17) af op Dag van de Diversiteit

N-VA voerde maandagochtend actie aan de schoolpoort van scholengroep VIA Tienen. De aanleiding was dat de vlag die vijfdejaars Bassem Khalil (17) had meegenomen voor de Dag van de Diversiteit was afgenomen door een leerkracht.

 

Meer krantenkoppen in België

(H)eerlijk Brugge zet duurzame voeding in de kijker

Tijdens het weekend van 25 en 26 mei vindt in het Koningin Astridpark de zevende editie plaats van (H)eerlijk Brugge, hét familiefestival rond duurzame voeding. Centraal staat het thema voedselresten.
The post (H)eerlijk Brugge zet duurzame voeding in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSA Ter Vichten wint provinciale award ‘Inkleding en Verhalend Kader’: “Decors maken kamp speciaal”

Tot aan het einde van vorige zomer hadden jeugdbewegingen de tijd om het verhaal en bijhorende foto’s en filmpjes van de decorruimte van de voorbije kampen door te sturen naar KSA Noordzeegouw. Zij organiseerden als provinciale koepel een wedstrijd. KSA Ter Vichten kreeg met grote onderscheiding de award ‘Inkleding en Verhalend Kader’.
The post KSA Ter Vichten wint provinciale

Lees meer »

Vader en zonen terecht voor onthutsende mishandeling en misbruik: “Geslagen met oplader, sandalen en verlengkabel en meer dan 100 keer vastgebonden”

Zijn een Afghaanse vrouw en haar drie kinderen jarenlang door haar echtgenoot en twee stiefzonen uit Menen mishandeld en misbruikt? Op die vraag moet de rechter in Kortrijk een antwoord vinden. De Afghaanse echtgenoot en zijn twee zonen vinden alvast van niet en gaan resoluut voor de vrijspraak. “Allemaal leugens en verzinsels”, klonk het in koor. Wat speelde zich achter

Lees meer »

Ketnetband komt naar Marktrock Poperinge

De organisatie van Marktrock Poperinge maakte bekend dat de KetnetBand opnieuw zal afzakken naar de Grote Markt. Ook The Juliets staan op de affiche voor de komende editie.
The post Ketnetband komt naar Marktrock Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »