Ex-politieman krijgt werkstraf en boete omdat hij man aanviel tijdens verkeerscontrole in Harelbeke

Een vroegere hoofdinspecteur van de politiezone Gavers is veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur en een boete van 800 euro. Bij een verkeerscontrole 2 jaar geleden viel hij een man aan omdat die lastig deed. Achteraf maakte de hoofdinspecteur ook een pv op dat niet volledig klopte met de werkelijkheid. 

Meer krantenkoppen in België

Zelfs een eyeliner van 10,99 euro kan je in schijven afbetalen, maar is dat wel een goed idee? “Vroeger was het duidelijk: als je geld op is, is het op. Nu is dat niet meer zo”

Wat in je online winkelmandje zit, kan je tegenwoordig met één druk op de knop bestellen. Betalen doe je achteraf, in verschillende termijnen. Ook als het om iets van pakweg 10 euro gaat. Volgens experts is dat geen gezonde ontwikkeling. “Eigenlijk wil dat zeggen dat je er niet genoeg geld voor hebt.”

Lees meer »

Dames WTC Julius Caesar van start

De dames van wielertoeristenclub Julius Caesar haspelden onlangs de eerste kilometers van het nieuwe seizoen af. Ze verzamelen elke woensdagavond om 19.30 uur aan clublokaal café De Loobrug.
The post Dames WTC Julius Caesar van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joost Klein nog wel aanwezig in Malmö: zanger gespot in hotel

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de winnaar van De Mol 2024

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als het Molletje van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum

Jean-Pierre Vanmarcke en Magda Vlieghe zijn vorige maand in het gemeentehuis in Ledegem ontvangen. Het koppel uit de Terschuerenlaan in Sint-Eloois-Winkel is vijftig jaar getrouwd.
The post Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groepsverkrachting in Kortrijk nog driester dan eerst gedacht: slachtoffer riep ‘stop’, maar daders bleven verder doen en filmden alles

In het onderzoek naar de groepsverkrachting in Kortrijk komen steeds meer details vrij. Minstens vijf jongeren zouden het veertienjarige meisje hebben verkracht in het Kabouterbos na een dagje kermis. Hoewel het slachtoffer ‘stop’ riep, deden de minderjarige daders gewoon voort. De hoofdverdachte, die het meisje had gelokt naar het bos, verblijft momenteel in de gesloten jeugdinstelling in Everberg. Dit is

Lees meer »

Bakker Huybrecht opent opnieuw de deuren in Wevelgem

“Ik kom helemaal van Marke en ben zo blij dat de bakkerij weer open is. Het beste brood van de streek!” De klant voor mij is maar wat gelukkig dat bakkerij Huybrecht terug van weggeweest is, nadat ze in december 2022 wegens gezondheidsredenen van de uitbaters de deuren moest sluiten. Op zondag, maandag en woensdag is de winkel weer open.

Lees meer »