Verkiezingscongres N-VA: één tegen allen, maar vooral tegen de PS

Voor N-VA worden de verkiezingen een strijd van één tegen allen en vooral tegen de PS, bleek zondag op het verkiezingscongres. De Waalse socialisten worden ook in het N-VA-programma talloze keren geciteerd. Als bron van alle kwaad.

 

Meer krantenkoppen in België

Bezoekers tot in Singapore: na succesvol voorjaar schakelt Koers deze zomer nog een tandje bij

Niet alleen voor Mathieu van der Poel was het wielervoorjaar een geslaagde onderneming, ook KOERS. Museum van de Wielersport blikt trots terug op de afgelopen maanden. De bezoekerscijfers zitten in de lift, dat terwijl het museum de komende zomer een unieke actie lanceert: elke donderdag kun je met een toegangsticket aansluiten op een gegidste rondleiding.
The post Bezoekers tot

Lees meer »

National Gallery in Londen bestaat 200 jaar: het verhaal achter een van de bekendste musea ter wereld

Op 10 mei 1824, 200 jaar geleden, werd de National Gallery in Londen opgericht en dat wordt de komende maanden gevierd met verschillende tentoonstellingen in het Verenigd Koninkrijk. De bescheiden collectie uit de beginjaren groeide uit tot een van de meest complete Europese schilderkunstverzamelingen, met werken van da Vinci, Van Eyck, Rubens en Van Gogh. Maar hoe ontstond het beroemde

Lees meer »

Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”

Het zijn hoogdagen voor Nicole Kidman. De Australische actrice mocht de prestigieuze American Film Institute (AFI) Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, in het bijzijn van haar twee dochters en haar echtgenoot, Keith Urban. Maar toch is dat mooie plaatje voor Nicole nooit compleet. Dat heeft alles te maken met een groot gemis: haar oudste twee kinderen hebben onder dwang

Lees meer »

Zes beklaagden voor rechter na gevecht in danscafé De Viking in Oostduinkerke

Zes beklaagden moesten zich bij de strafrechter in Veurne verantwoorden voor een onderling gevecht in het populaire danscafé De Viking in Oostduinkerke. Bijna allen minimaliseerden ze de feiten of stelden ze vooral tussenbeide te zijn gekomen.
The post Zes beklaagden voor rechter na gevecht in danscafé De Viking in Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe Zorgcampus krijgt nieuwe naam: ’t Huis

De nieuwe campus van Zorg Kortrijk aan de Condédreef nadert zijn voltooiing. Een nieuwe campus verdient een nieuwe naam. De keuze is gevallen op ’t Huis. “Daarmee zet de stad het concept van de zorgcampus nog eens extra in de verf: het moet een open huis worden waar iedereen welkom is”, zegt Philippe De Coene, schepen van Zorg.
The

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Grote tuin en kleine kinderen? Dan is het niet zonder risico om mee te doen aan ‘Maai mei niet’.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »