Recept | Thaise Kip van sterrenchef Nicolas Misera

12:00 De Aziatische keuken ligt wat buiten zijn comfortzone, maar toch maakte sterrenchef Nicolas Misera voor ons een eigen versie van Thaise kip. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Dodental loopt op na raketaanval op Russische stad Belgorod

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou voorbereid zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. In de Russische oblast Belgorod is een appartement ingestort, vermoedelijk na een raket- of bominslag. Er zou sprake zijn van minstens zeventien gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Joost Klein gezien op luchthaven in Nederland, Nederlandse delegatie keerde eerder naar huis

Joost Klein lijkt weer terug in Nederland te zijn. Verslaggevers van ‘RTL Boulevard’ hebben de zanger gezien op Lelystad Airport (de drukste luchthaven van Nederland). Hij zou daar rond half acht geland zijn met een privévliegtuig. De artiest reisde niet met de rest van de Nederlandse delegatie van het Zweedse Malmö naar Nederland, zij kwamen al eerder aan op Schiphol.

Lees meer »

Wie wint de Libris Literatuur Prijs 2024?

Maandagavond 13 mei weten we wie de Libris Literatuur Prijs 2024 wint. Onder de zes genomineerden zit nog één Belgische auteur: Maud Vanhauwaert maakt met haar roman ‘Tosca’ nog kans op de prestigieuze literaire prijs ter waarde van 50.000 euro.

Lees meer »

Theater Sellewie sukkelt met een ingebeelde ziekte

Jong Theater Sellewie staat het komende weekend twee keer op de planken van het ontmoetingscentrum d’Iefte. Het gezelschap brengt er de voorstelling ‘De ingebeelde ziekte’ van Molière, in een regie van Filip Santens.
The post Theater Sellewie sukkelt met een ingebeelde ziekte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Netflix verhoogt opnieuw de prijzen in België

Belgische Netflix-abonnees zullen binnenkort 1 tot 2 euro meer betalen per maand. Dat blijkt uit de nieuwe tarieven, die de Amerikaanse streamingdienst heeft bekendgemaakt. De laatste keer dat Netflix de prijzen van zijn formules in ons land heeft verhoogd, dateert van oktober 2021.

Lees meer »

Twee verdachten aangehouden voor reeks inbraken in Deinze

De onderzoeksrechter heeft 2 verdachten aangehouden voor verschillende inbraken in het centrum van Deinze. Vorige vrijdag betrapte de politie ze tijdens een inbraakpoging. Ze vluchtten weg, maar werden even later in de buurt opgepakt. Na onderzoek konden ze gelinkt worden aan 3 andere inbraken in Deinze.

Lees meer »

Seniorensportdag ‘Beleef en beweeg’

De jaarlijkse West-Vlaamse sportdag ‘Beleef en beweeg’ vindt dit jaar plaats op donderdag 16 mei in Expo Roeselare. De dag wordt gevuld met een ruim aanbod aan beweeg- en sportactiviteiten.
The post Seniorensportdag ‘Beleef en beweeg’ appeared first on KW.be.

Lees meer »