Na uithaal naar trans personen schopt Anouk opnieuw keet: ze gebruikt het n-woord bij reactie op sociale media

Rapper Sor maakt niet langer deel uit van het concertprogramma van Anouk in de Ziggo Dome. Sor laat twee concerten aan zich voorbijgaan, nadat de zangeres op sociale media het n-woord gebruikte. 

Meer krantenkoppen in België

Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo

Tijdens het lang pinksterweekend beleven de 500 dansers en danseressen van Pirouette hun topmoment. Gedurende vier dagen verdeeld over vijf voorstellingen brengt de Wevelgemse dansschool haar jaarlijkse show in Kortrijk Xpo. Die draagt dit jaar de titel ‘Dance Colors My Life’.
The post Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoek naar wangedrag van AA Gent-icoon Elimane Coulibaly: “Als die spelers niet weggedoken waren, zouden ze in het ziekenhuis geëindigd zijn”

Tientallen opstootjes en verbaal agressief gedrag: bij KRC Gent, sinds dit seizoen de opleidingsclub van het veel grotere KAA Gent en actief in de tweede amateurklasse, is er iets op til. Er is zelfs een klacht ingediend wegens psychologisch grensoverschrijdend gedrag tegen hoofdtrainer en voormalig AA Gent-spits Elimane Coulibaly (44). Dat bevestigt Voetbal Vlaanderen aan HLN en de organisatie stelt

Lees meer »

“Wat een leg is dit?”: Luke Littler lacht met drie missers van Michael Van Gerwen en jut publiek op

Wereldkampioen Luke Humphries (PDC-1) heeft in het Engelse Leeds de vijftiende nacht in de Premier League darts gewonnen. In de finale nam de 29-jarige Engelsman met het kleinste verschil, 6-5, de maat van de Nederlander Michael van Gerwen (PDC-3), die eveneens zeker is van een plaats in de play-offs. Maar het opvallendste moment van de avond speelde zich ongetwijfeld af

Lees meer »