LIVEBLOG RONDE VAN ROMANDIË. Renners onderweg in barre weersomstandigheden, Thibau Nys hoopt opnieuw raak te schieten

De laatste etappe in de Ronde van Romandië is een kans voor de snelle mannen. De topsrinters ontbreken en dus wordt er al snel gekeken in de richting van Thibau Nys. Kan onze landgenoot, net als afgelopen donderdag, de hoofdvogel afschieten? Volg de slotrit op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Energieke Mika zoekt gouden mandje

De Krant van West-Vlaanderen gaat elke week op zoek naar een baasje voor een beestje, want niet alle huisdieren vinden makkelijk een nieuwe thuis. Deze week gingen we langs bij de Pandora Stichting. Zij zoeken een thuis voor Mika (5), een border collie kruising die zich niet makkelijk laat vangen.
The post Energieke Mika zoekt gouden mandje appeared first

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlisch leger maakt opnieuw vondst gedode gijzelaar bekend: na Shani Louk (22) nu ook ontvoerde Ron Binyamin (53) gevonden

Het Israëlische leger zegt nog een lichaam van een gijzelaar te hebben teruggevonden. Ron Binyamin was een van de mensen die bij de aanval van Hamas op 7 oktober werd gegijzeld. Volgens het Israëlische leger zijn eerder ook al de lichamen van drie andere vermiste gijzelaars teruggevonden in een tunnel in de Gazastrook. Het gaat onder meer om de Duitse

Lees meer »

Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in Lotto Park voor duel met RSC Anderlecht

Er zullen zondag geen 1.000, maar slechts 850 supporters van Club Brugge toegelaten worden in het stadion van RSC Anderlecht. Het duel, dat mogelijk beslissend kan zijn voor de titel in de Jupiler Pro League, wordt beschouwd als een wedstrijd met “zeer hoog risico”, zo meldt de Brusselse politiezone Zuid donderdag.
The post Slechts 850 Club Brugge-supporters welkom in

Lees meer »

Francesco Vanderjeugd dinsdag voor de rechter in zaak rond mogelijke belangenvermenging

Op twintig dagen voor de verkiezingen verschijnt Francesco Vanderjeugd (Open VLD) dinsdag voor de rechter in Kortrijk. De burgemeester van Staden moet zich verantwoorden voor belangenneming. Wellicht verschijnen ter zitting enkel de raadslieden en worden enkel conclusietermijnen en de pleitdatum bepaald.
The post Francesco Vanderjeugd dinsdag voor de rechter in zaak rond mogelijke belangenvermenging appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kuurne hijst de IDAHOT-vlag aan het gemeentehuis

Vrijdagmorgen om klokslag negen uur werd op het voorplein van het gemeentehuis van Kuurne de IDAHOT-vlag gehesen en dit in het teken van de dag van de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie.
The post Kuurne hijst de IDAHOT-vlag aan het gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kamer in bibliotheek toont valrisico’s

In het kader van de Week van de Valpreventie pakt de gemeente Moorslede in samenwerking met de plaatselijke bibliotheek uit met een opmerkelijk initiatief. In de bibliotheek werd een kamer nagebouwd waarin een aantal situaties worden gesimuleerd die aanleiding kunnen geven tot vallen.
The post Kamer in bibliotheek toont valrisico’s appeared first on KW.be.

Lees meer »