LIVEBLOG GENK-CLUB. McKenzie, wat doe je nu? Club op voorsprong nadat Amerikaan voorzet gewoon laat passeren

Club Brugge zakt vol vertrouwen af naar Genk na de 4-0-zege in Brugge eerder deze week. Kunnen de Limburgers in eigen huis de rekening vereffenen? Of stoomt blauw-zwart gewoon door? Mis niets van de clash in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Recordaantal klachten over fraude met EPC-attesten voor woningen: “Koper dreigt het slachtoffer te worden”

Nooit eerder werden in Vlaanderen zoveel klachten ingediend over energieprestatiecertificaten (EPC’s) als vorig jaar. Het EPC bepaalt het energielabel van een woning en heeft verregaande financiële gevolgen, zowel voor eigenaars als huurders, maar wordt lang niet altijd correct opgesteld. Wordt er nu vaker gesjoemeld? Welke gevolgen heeft dat? En wat kan je eraan doen? Hier moet je op letten.

Lees meer »

Xavier (22) opent strandbar Bar B’O aan strandpost 2 in Bredene: “Mensen kunnen hier genieten van de rust”

Strandbar Bar B’O is geopend in Bredene. De nieuwe hippe strandbar wil mensen in een rustige sfeer laten genieten van de unieke omgeving tussen strand en duinen en koos bewust om het terras te verharden zodat jong en oud hier iets kunnen komen drinken of eten. Xavier Boey (22), van de gelijknamige bekende bouwfamilie in Bredene, staat samen met mama

Lees meer »

Zaterdag BK manillen in De Haan: “Kaartspel voor alle leeftijden”

Op zaterdag 18 mei wordt in Haneveld het BK manillen beslecht. De organisatie klokte af op 278 inschrijvingen, de plaatselijke kleuren worden verdedigd door de Lispanne. “Manillen leeft hier ook bij de jeugd”, klinkt het.
The post Zaterdag BK manillen in De Haan: “Kaartspel voor alle leeftijden” appeared first on KW.be.

Lees meer »