KIJK. Woedende leerling slaat tot tweemaal toe in gezicht van Amerikaanse leerkracht

Een leerling op een school in het Amerikaanse North-Carolina heeft zijn leerkracht tweemaal in het gezicht geslagen. Om een onbekende reden stond hij plots voor haar neus en deelde twee klappen uit, waardoor zelfs haar bril de grond op vloog. De vrouwelijke leerkracht bleef er stoïcijns onder. Zowel de school als de politie zijn een onderzoek gestart. 

Meer krantenkoppen in België

Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf van twee jaar aan

Blankenbergenaar Dylan L. (28) vecht voor de Brugse rechtbank de twee jaar effectieve celstraf aan die hij bij verstek kreeg opgelegd voor drugshandel. Ondanks een eerdere veroordeling bleef hij cocaïne en cannabis verkopen. De man werd onlangs opgepakt in Tenerife, maar werd nog niet uitgeleverd.
The post Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf

Lees meer »

“Wat Club Brugge dezer dagen allemaal bij elkaar aan het knokken is, is niet minder dan episch”

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beurtelings werpen ze hun blik op de meest opvallende voetbalmomenten.
The post “Wat Club Brugge dezer dagen allemaal bij elkaar aan het knokken is, is niet minder

Lees meer »

Brugse politie neemt 18 elektrische fietsen in gebruik

De Brugse politie heeft 18 nieuwe elektrische fietsen in gebruik genomen. Het gaat om stadsfietsen bestemd voor de wijk- en de jeugdinspecteurs die nu nog op eigen kracht rondrijden.
The post Brugse politie neemt 18 elektrische fietsen in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Controverses rond ‘Helldivers 2’ en ‘Stellar Blade’, nieuwe ontslagrondes en eindelijk (een beetje) nieuws over opvolger Nintendo Switch

Eve uit ‘Stellar Blade’ heeft meer kleren aan dan beloofd, pc-gamers willen geen PlayStation-account aanmaken om ‘Helldivers 2’ te spelen en ‘Escape from Tarkov’ tracht de achterban te pluimen. Heel wat controverses in de gamingwereld de afgelopen weken. Ondertussen vallen er opnieuw ontslagen en bevestigt Nintendo eindelijk dat er een opvolger komt voor de Switch. Op een datum of details

Lees meer »

LIVEBLOG ATALANTA-MARSEILLE (21u). De Ketelaere aan de aftrap

Het Atalanta van Charles De Ketelaere wist een goede uitgangspositie te halen in de heenmatch tegen Marseille. Het werd 1-1 na een doelpunt van Scamacca, Mbemba maakte gelijk voor de Franse traditieclub. Lukt het De Ketelaere & co om in eigen huis te winnen van Marseille? Volg het hier in de liveblog!

Lees meer »

‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Een vrouw uit De Panne moet in de strafrechtbank van Veurne komen getuigen over vermeende koperdiefstallen in appartementen die afgebroken werden in De Panne. Het is V. die twee mannen aan de galg praatte maar veel andere bewijzen zijn er niet. Daarom wil de rechter de vrouw nu horen.
The post ‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Lees meer »

Het Hoogland krijgt vernieuwd speellandschap

Het graspleintje in de wijk het Hoogland heeft plaats gemaakt voor een speellandschap. Die wijziging kadert in het project ‘Groene Prikkels’ van het Regionaal Landschap.
The post Het Hoogland krijgt vernieuwd speellandschap appeared first on KW.be.

Lees meer »

Basisschool Zuid schenkt 4.400 euro aan Run for Air

De opbrengst van de jaarlijkse sponsorloop van de Stedelijke Basisschool Zuid Stasegem werd geschonken aan ‘Run for Air’, een initiatief van de Mucovereniging, die personen met muco helpt om een sport of bewegingsactiviteit uit te oefenen.
The post Basisschool Zuid schenkt 4.400 euro aan Run for Air appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klaar met Mandela

Dertig jaar democratie heeft de Zuid-Afrikanen meer ontgoocheling dan wat anders gebracht. De komende verkiezingen dreigen een afstraffing te worden voor het ANC van wijlen Nelson Mandela.

Lees meer »