Club scoort na onbegrijpelijke beslissing van McKenzie, Vandevoordt: “Ik zei dat de bal weg moest”

Miscommunicatie deed een hele goeie eerste helft van Racing Genk tegen Club Brugge helemaal teniet. McKenzie leek een ongevaarlijke voorzet van Sabbe weg te koppen, maar deed dat vreemd genoeg niet. Vandevoordt was gezien. Een heel bizarre 0-1 in de Cegeka Arena. 

Meer krantenkoppen in België

Project ‘Boterhamsters’ zorgt voor gezonde brooddozen in VABI Roeselare

Sinds januari 2024 slaan beweging.net West-Vlaanderen, Gezonde Buurt (CM-zone Midden-West-Vlaanderen) en Kotee (Thuiszorgdienst Motena) de handen in elkaar omtrent de lege brooddoos-problematiek, gericht naar middelbare scholieren.
The post Project ‘Boterhamsters’ zorgt voor gezonde brooddozen in VABI Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beroepsoplichter (71) krijgt 33ste veroordeling en krijgt twee jaar cel: “Eenzame vrouw 102.023 euro afgetroggeld”

Een 71-jarige beroepsoplichter uit Nieuwpoort liep in de strafrechtbank van Veurne al liefst zijn 33ste veroordeling op. De man werd al zeven keer eerder veroordeeld voor oplichting en maakte nu recent vijf slachtoffers ineens. Zo kon hij een eenzame vrouw uit Beveren via vriendschapsfraude liefst 102.023 euro aftroggelen. “Hij liet haar geloven dat hij een eenzame schipper op zee was

Lees meer »

IN BEELD. Net als een koninklijk bezoek: prins Harry en Meghan Markle gestart met rondreis in Nigeria

Prins Harry (39) en Meghan Markle (42) zijn vrijdag begonnen aan hun driedaagse rondreis door Nigeria. Het koppel werd uitgenodigd door het hoofd van het Nigeriaanse leger, generaal Christopher Musa. Het is hun eerste internationale tournee sinds ze in 2020 afstand namen van hun koninklijke rol en de eerste keer dat ze Nigeria bezoeken. “Maar dit bezoek is niet in

Lees meer »

Woordvoerder van Bpost reageert nadat postzakken onbeheerd langs straat staan

In Bissegem stonden enkele potzakken van Bpost onbeheerd langs de straatkant. Een opmerkzame burger vroeg zich af of dit wel kon. Enkele dagen later gebeurde dit opnieuw op een andere plaats. “Dit kan leiden tot diefstal”, luidde het in de buurt. Wij staken ons licht op bij Veerle Van Mierlo, woordvoerster van Bpost.
The post Woordvoerder van Bpost reageert

Lees meer »

Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met andere Vlaamse Swifties: “Een jonge mama had hier 5.000 euro voor over”

Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”,

Lees meer »

Petanqueclub Ter Deeve huldigt kampioenen

De leden van de petanqueclub Ter Deeve vierden onlangs feest. Ze brachten hulde aan hun winterkampioenen van het 34ste speeljaar.
The post Petanqueclub Ter Deeve huldigt kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bewoners van wijk rond Kabouterbos zagen het rond hen verloederen: “Ik zal blij zijn als ik hier weg ben”

Kortrijk is nog altijd in de ban van twee verkrachtingszaken. Yandro Vandemaele en Kaste Dene groeiden op in de Scheutistenlaan op de Sionwijk, palend aan het Kabouterbos waar een van de verkrachtingen gebeurde. Hun wijk is sinds enkele jaren negatief veranderd, zeggen de twee. “We zien het met lede ogen aan, vooral de afgelopen jaren is het erger geworden.”

Lees meer »

Auto brandt uit bij garage, bewoner wordt onwel

Een voertuig vloog donderdagnamiddag in brand bij een garage in Zonnebeke. De bewoner zag z’n wagen uitbranden, werd onwel en moest even bekomen in een ziekenwagen.
The post Auto brandt uit bij garage, bewoner wordt onwel appeared first on KW.be.

Lees meer »