Atalanta zet Empoli eenvoudig weg met 2-0-overwinning, De Ketelaere valt diep in wedstrijd in

Atalanta heeft geen grote moeite gehad met het wegzetten van laagvlieger Empoli. De wedstrijd eindigde met een 2-0-score. Charles De Ketelaere bleef nagenoeg heel de wedstrijd op de bank, maar mocht in het absolute slot nog invallen. 

Meer krantenkoppen in België

Hilde Vautmans reageert op aantijgingen in Knack-artikel: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen”

Een uitgebreid artikel in Knack verwijt Europarlementslid en lijsttrekker Hilde Vautmans (Open Vld) toxisch leiderschap en het foutief aanwenden van Europese middelen. “Ik kan alle aantijgingen tegenspreken met documenten”, reageert de Truiense politica. En over dat toxisch leiderschap: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen.”

Lees meer »

Kandidate op lijst Els Ampe gaat over de tongen: “Ik krijg soms de vraag om me te bedekken”

Een van de kandidaten op de lijst ‘Voor U’ van voormalig Open Vld’er Els Ampe genereert de nodige aandacht sinds ze haar verkiezingsaffiche lanceerde. Anna De Smedt (34) uit Tervuren pleit daarop voor een “transparant Europa” in een doorkijkbloesje met een diep decolleté en een opvallende fuchsia bh. In een nieuwe filmpje op sociale media reageren de twee dames op

Lees meer »

Terwijl basketsterren schitteren in ondergoed van Kim Kardashian, gaan vooral scherpe quotes over ‘wit’ toptalent over de tongen

De WNBA gaat deze week in stijl van start, want de vrouwelijke basketbalsterren zullen dit seizoen met bijzonder ondergoed spelen. SKIMS, een bedrijf opgericht door niemand minder dan Kim Kardashian, is namelijk de officiële ondergoedleverancier. Nieuwe sensatie Caitlin Clark schittert niet in de publiciteitscampagne, maar gaat om een heel andere reden over de tongen.

Lees meer »

Al duizend kilo dode vis geruimd maar de kadavers blijven komen

Een dag na de ruiming van 1.000 kilogram dode vis in het kanaal Ieper-IJzer kwamen nieuwe kadavers naar het wateroppervlak en moest de brandweer terug het water op. “De sterfte zal oplopen tot twee ton”, schat hengelaar Steve Salomez. “Weer een opzettelijke lozing, dat zet kwaad bloed.”
The post Al duizend kilo dode vis geruimd maar de kadavers blijven

Lees meer »

Amnesty: Chinese studenten in het buitenland leven in angst voor intimidatie, pesterijen en surveillance door Peking

Studenten uit China en Hongkong die in het buitenland studeren, leven in angst voor intimidatie, pesterijen en surveillance door de Chinese overheid. Dat zegt Amnesty International in een nieuw rapport over de “transnationale repressie door Peking in de buitenlandse universiteiten”. Ook de in China achtergebleven familieleden van de studenten zijn een doelwit.

Lees meer »

Stad Waregem zet met SMOT-spot in op huidkankerpreventie

‘Waregem zont veilig’, onder dat motto wil het stadsbestuur op diverse plekken gratis zonnecrème aanbieden. Afgelopen week werd alvast een SMOT-spot geïnstalleerd op de Zuiderpromenade.
The post Stad Waregem zet met SMOT-spot in op huidkankerpreventie appeared first on KW.be.

Lees meer »