Sammy Mahdi (CD&V) en Georges-Louis Bouchez over toekomstige regeringsvorming: “Als we met de christendemocraten en liberalen aan zet komen, zal N-VA moeten volgen”

Midden in de kiescampagne bezegelen voorzitters Sammy Mahdi (CD&V) en Georges-Louis Bouchez hun ‘bromance’. “Wij willen een alternatief bieden voor de as N-VA-PS”

 

Meer krantenkoppen in België

Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en degraderen uit de provinciale reeksen

De eindrondes in het provinciaal voetbal zitten er op. Er moest ook nog gewacht worden op de inschrijvingen van de verschillende ploegen. KSV Rumbeke promoveert niet via de interprovinciale eindronde, waardoor er geen extra stijger komt in de reeksen eronder. De voetbalbond bevestigde net de volgende stijgers en dalers.
The post Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en

Lees meer »

Bibliotheek reikt prijzen uit

In de maand maart liep de jeugdboekenmaand. Bij die gelegenheid organiseerde de bibliotheek een wandelzoektocht doorheen de gemeente.
The post Bibliotheek reikt prijzen uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prijsuitreiking ‘Maand van de Markt’

Op de Eernegemse vrijdagmarkt werden op 3 mei de prijzen uitgeloot in het kader van de Maand van de Markt-actie. Kocht je in april op de vrijdagmarkt? Dan ontving je een unieke code of een invulformulier, en maakte je kans op één van de vijf hoofdprijzen, namelijk een Ichtegembon ter waarde van 100 euro. Daarnaast
The post Prijsuitreiking ‘Maand

Lees meer »

? Stef Wauters maakt uitschuivertje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeienavond welkom’”

Sommige aandachtige kijkers is het vorige week opgevallen: op dezelfde dag maakten twee van de meest ervaren tv-presentatoren live een uitschuivertje. In het ‘VTM NIEUWS’ van 13 uur opende nieuwsanker Stef Wauters met ‘Goeienavond. Welkom’. ’s Avonds slaagde Kart Vannieuwkerke erin om mee te geven dat het Europees voetbaloverzicht zou gebracht worden door Aster Nzeyimana, die sinds vorig jaar aan

Lees meer »