Prinses Amalia spreekt op koningsdag over tijd in Spanje: “Vond daar meer vrijheid dan in Nederland mogelijk was”

Nederland kleurt deze zaterdag weer helemaal oranje want koning Willem-Alexander viert zijn 57ste verjaardag met zijn gezin in Emmen. Maar ook in de rest van Nederland wordt er volop feest gevierd.

 

Meer krantenkoppen in België

Onderzoek naar wangedrag van ex-AA Gent-speler Elimane Coulibaly: “Als die spelers niet weggedoken waren, zouden ze in het ziekenhuis geëindigd zijn”

Tientallen opstootjes en verbaal agressief gedrag: bij KRC Gent, sinds dit seizoen de opleidingsclub van het veel grotere KAA Gent en actief in de tweede amateurklasse, is er iets op til. Er is zelfs een klacht ingediend wegens psychologisch grensoverschrijdend gedrag tegen hoofdtrainer en voormalig AA Gent-spits Elimane Coulibaly (44). Dat bevestigt Voetbal Vlaanderen aan HLN en de organisatie stelt

Lees meer »

Vruchtbaarheidscontroles vanaf 20 jaar: president Emmanuel Macron doet opvallend voorstel in Geboorteplan voor Frankrijk

Vruchtbaarheidscontroles voor mannen en vrouwen vanaf de leeftijd van 20 jaar: dat is het opvallende voorstel dat president Emmanuel Macron doet in zijn Geboorteplan voor Frankrijk. Daarmee wil hij het vruchtbaarheidscijfer doen stijgen. VUB-professor Herman Tournaye vindt zulke controles geen slecht idee: "Er moet meer bewustwording komen rond onze biologische klok".

Lees meer »

Joost Klein mag voorlopig niet repeteren voor finale Songfestival na ‘incident’: “Wij wachten de uitkomst van het onderzoek af”

Joost Klein is vrijdagmiddag de grote afwezige bij de generale repetitie voor de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag. De EBU liet weten in een statement dat er zich een incident met de Nederlander heeft voorgedaan. “Hij zal daarom tot nader order niet repeteren.” Alle partijen houden voorlopig de lippen stijf op elkaar, enkel AvoTros gaf een korte mededeling aan de

Lees meer »

Organisatoren Lukkefeesten zijn klaar voor lustrumeditie

Op en rond het Vateplein in Lo vindt op zondag 19 mei tussen 10 en 18 uur de vijfde editie van de Lukkefeesten plaats. Ook dit jaar wordt het opnieuw een mix van muziek, animatie en veel lekkers.
The post Organisatoren Lukkefeesten zijn klaar voor lustrumeditie appeared first on KW.be.

Lees meer »

In deze Limburgse gemeente haalde Vlaams Belang in 2019 de meeste stemmen. Niemand weet waarom. Of toch wel?

Waar heeft Vlaams Belang bij de laatste federale verkiezingen in Limburg het hoogst gescoord? Niet in een mijngemeente, niet in een centrumstad, wel in…. Ham, waar maar liefst 26 procent voor de extreemrechtse partij koos. Het lijkt een mysterie, Vlaams Belang valt er lokaal niet meteen op, er is niet meteen een andere uitleg voor dat cijfer. Of toch wel?

Lees meer »