LIVEBLOG ATLÉTICO-ATHLETIC. Correa zet Atlético terug op voorsprong tegen Bilbao

In La Liga krijgt Atlético het bezoek van Athletic. Helpt Witsel z’n ploeg aan de overwinning? En krijgt Vermeeren nog eens speelminuten? Volg het in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

82-jarige dame uit De Panne opgelicht voor meer dan 100.000 euro: “Vrouw aangehouden, man vrijgelaten”

Een 82-jarige vrouw uit De Panne werd vorige maand opgelicht voor meer dan 100.000 euro. Dat geld werd van haar bankrekening gehaald. De politie Westkust pakte een koppel op uit De Panne. “Een 50-jarige vrouw legde gedeeltelijke bekentenissen af en werd aangehouden”, meldt het parket. “Haar man (60) stelde niet op de hoogte te zijn en werd vrijgelaten.”
The

Lees meer »

In de cel stopt gespecialiseerde therapie voor mensen als Benoit D.: waarom is dat zo en wat betekent het voor de kans op herval?

Onmiddellijk naar de gevangenis, dus geen gespecialiseerde therapie meer: dat zijn de feiten voor Benoit D.. Hij werd veroordeeld tot 8 jaar gevangenisstraf voor de verkrachting van 2 minderjarigen en het bezit en verspreiding van beelden van seksueel misbruik. Waarom is er geen gespecialiseerde therapie in Belgische gevangenissen voor zedendelinquenten? En heeft de tijd in de gevangenis een invloed op

Lees meer »

Veurne heet zijn nieuwe inwoners welkom

Op zaterdag 18 mei werden de nieuwe inwoners van Veurne verwelkomd tijdens een onthaalmoment in de raadszaal van het stadskantoor De Seylsteen op de Sint-Denisplaats.
The post Veurne heet zijn nieuwe inwoners welkom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Filippo Ganna rijdt monsterlijke tijdrit en klopt zo Tadej Pogacar

Eindelijk heeft hij ze beet, zijn eerste zege van de Giro en het seizoen. In de vlakke tijdrit van 31,2 km nabij zijn Gardameer stond er geen maat op Filippo Ganna (INEOS Grenadiers), die revanche nam voor zijn tweede plaats in de eerste tijdrit van deze Giro en dit keer Tadej Pogacar klopte. De roze trui was nog steeds ruimschoots

Lees meer »

Kale eikenbomen in Bree, maar dat is niet het werk van processierupsen

In Bree zijn heel wat eikenbomen sterk aangevreten, maar dat komt niet door de gevreesde eikenprocessierups. Het is het werk van de rupsen van de wintervlinder. Omdat die rupsen geen hinder veroorzaken, gaat de stad de bomen niet behandelen. In heel Limburg zijn er dit jaar nauwelijks processierupsen. Het Provinciaal Natuurcentrum en de gemeentebesturen hebben daarom beslist om niet preventief

Lees meer »

Tim Merlier moet in Giro zege aan Jonathan Milan laten

Jonathan Milan heeft woensdag de elfde etappe in de Ronde van Italië op zijn naam geschreven. De Sloveen Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) beleefde een rustige dag en blijft leider.
The post Tim Merlier moet in Giro zege aan Jonathan Milan laten appeared first on KW.be.

Lees meer »