LIVEBLOG AA GENT-WESTERLO. Vier goals in een halfuur! Madsen met de gelijkmaker!

AA Gent is uitstekend op dreef en lijkt de Europe Play-offs naar hun hand te zetten. Kunnen de Buffalo’s ook Westerlo over de knie leggen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Opmerkelijk: Dortmund krijgt meer bonussen als het de Champions League-finale verliest dan wint

Borussia Dortmund plaatste zich dinsdagavond als eerste voor de Champions League-finale – ten koste van PSG en Mbappé dan nog. Een historische prestatie voor de Duitsers, maar het zit nu in een opmerkelijke situatie. Bij het verliezen van de finale tegen Real Madrid, krijgt Dortmund méér bonussen dan als het de finale wint. Het klinkt bijzonder tegenstrijdig, maar alles heeft

Lees meer »

Meer dan 500 aanhangers van Gülenbeweging opgepakt in Turkije

In Turkije zijn 544 mensen opgepakt die worden verdacht van banden met prediker Fethullah Gülen. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Ali Yerlikaya dinsdag laten weten op X. Gülen wordt door president Recep Tayyip Erdogan beschouwd als de aanstichter van de couppoging van juli 2016.

Lees meer »

Organisator EBU reageert voor het eerst op turbulente Songfestivaleditie: “Betreuren dat sommige delegaties zich niet aan regels houden”

De European Broadcasting Union, de organisator van het Songfestival, heeft voor het eerst gereageerd op de controversiële editie van dit jaar. Aan kranten The Mirror en Irish Independent vertelt EBU dat ze het betreuren dat sommige delegaties op het Songfestival in Zweden de regels niet hebben gerespecteerd. De organisatie zal het evenement wel evalueren.

Lees meer »

Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met andere Vlaamse Swifties: “Een jonge mama had hier 5.000 euro voor over”

Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”,

Lees meer »

Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion

Een 19-jarige Bredenaar ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij een vijftiger op twee vuistslagen trakteerde in de tribunes van het Brugse Jan Breydelstadion. Het openbaar ministerie eist een werkstraf en een jaar stadionverbod.
The post Jongeman riskeert werkstraf en jaar stadionverbod voor vermeende vuistslagen in Jan Breydelstadion appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stichter van Herman Parts in Lauwe is overleden

In het AZ Groeninge in Kortrijk is Johan Herman (72) uit Lauwe overleden. In 1982 richtte hij met zijn echtgenote Myriam Vander Stichele het bedrijf Herman Autoparts langs de Dronckaertstraat in Lauwe op. Het gaat om een regionale groothandel in auto-onderdelen. Het gamma differentieert zich van mechanische tot elektronische onderdelen.
The post Stichter van Herman Parts in Lauwe is

Lees meer »