Hoe de seizoensfinale van een kinderreeks het internet in rep en roer zette

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Leopold I-Esplanade wordt de place to be voor honden

Op zondag 26 mei wordt de Leopold-I-Esplanade weer omgetoverd tot een hondenparadijs. Voor alle hondenbaasjes en hun trouwe viervoeters wordt het Kwispelfestival een dag vol beweging en fun, met boeiende gratis demo’s en lezingen.
The post Leopold I-Esplanade wordt de place to be voor honden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maker ChatGPT hint naar nieuwe versie via teasende post

Sam Altman, topman van OpenAI, heeft geheimzinnige posts op X geplaatst over het taalmodel gpt2. AI-fans verwachten hierdoor een grote aankondiging. OpenAI werkt namelijk aan een nieuwe versie van de populaire chatbot ChatGPT. Hierdoor zou ChatGPT het web kunnen doorzoeken en ook bronnen citeren. Dat vernam het Amerikaanse persbureau Bloomberg.

Lees meer »

Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust

De toeristische sector aan de kust kan tevreden terugblikken op het verlengde Hemelvaartweekend. Volgens provinciebedrijf Westtoer werden dankzij het zonnige lenteweer 700.000 toeristische overnachtingen en 550.000 dagtoeristen genoteerd. Tijdens hun lentevakantie trokken ook heel wat Franstalige Belgen naar de kust.
The post Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

REACTIES. “Flitsen nodig om zo’n matchen te kunnen winnen”: Mario Stroeykens “kijkt nu al uit naar clash met Club Brugge”

Anderlecht is opnieuw – voorlopig – leider. Paars-wit versloeg in eigen huis Racing Genk met 2-1, al maakte de thuisploeg het zichzelf nog knap lastig is het slot. “Het was wat paniekvoetbal op het einde”, aldus Anderlecht-speler Mats Rits. De Limburgers likken hun wonden na een zware week en een 0 op 12. “Het zijn moeilijke tijden voor iedereen binnen

Lees meer »

“Dit gaat me de komende maanden stress geven”: Balder teleurgesteld wanneer hij z’n huis ziet in ‘Blind gekocht’

Een nieuwe week, een nieuwe vette kluif voor het team van ‘Blind gekocht’. Met dank aan nieuwe kandidaten Heleen en Balder, een koppel dat per se in het Gentse wil blijven wonen. Is er aanvankelijk nog enthousiasme over de woning die makelaar Kinga vond, smelt die – per kamer – verder weg. “Ik ben hier geen fan van”, aldus Balder.

Lees meer »