Harvey Weinstein in New York opgenomen in ziekenhuis: “Hij is een wrak”

De voormalige filmproducent Harvey Weinstein is zaterdag in New York opgenomen in het ziekenhuis. Amerikaanse media melden dat hij volgens zijn advocaat Arthur Aidala een aantal tests moet ondergaan vanwege zijn slechte gezondheid. “Hij is een wrak”, aldus Aidala.

 

Meer krantenkoppen in België

Chinese automerk Leapmotor komt in september naar België

De Chinese fabrikant van elektrische auto’s Leapmotor komt in september naar negen Europese landen, waaronder België. Dat zal gebeuren via Leapmotor International, een joint venture waarin autoconcern Stellantis een belang van 51 procent heeft en Leapmotor de rest, zo hebben beide ondernemingen dinsdag aangekondigd.

Lees meer »

Tante Els kiest voor carrièreswitch en zet breiwinkel stop

Door onder andere de dure aankoopprijzen van de wol zette Els Pauwelyn recent haar breiwinkel ‘Tante Els’ stop. Ze maakte een carrièreswitch en koos voor het onderwijs. “De overgang verliep gelukkig erg vlot. Mijn passie voor breien is er echter nog steeds. Binnenkort neem ik opnieuw voor het goede doel deel aan de wereldbreidag.”
The post Tante Els kiest

Lees meer »

Gedetineerde ontkent wekenlange verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis

Een 21-jarige Marokkaan ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij zijn celgenoot herhaaldelijk verkrachtte tijdens een medische isolatie. Nochtans stak zijn sperma op het gezicht van het slachtoffer. Maar daar had Zohir K. een opvallende uitleg voor.
The post Gedetineerde ontkent wekenlange verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donald Trump belooft klimaatwetten te schrappen als oliebazen 1 miljard dollar aan verkiezingscampagne doneren

Als grote oliebedrijven 1 miljard dollar aan de Trump-campagne doneren, dan zal Donald Trump – als hij de verkiezingen wint – een hele resem klimaatregels schrappen of versoepelen. Dat beloofde de oud-president volgens The Washington Post aan een groepje oliemagnaten tijdens een diner in zijn buitenverblijf Mar-a-Lago. Onder meer elektrische wagens en hernieuwbare energie zouden eraan moeten geloven.

Lees meer »

Joost Klein niet op de afspraak tijdens repetitie Songfestival, EBU onderzoekt “incident” bij Nederlandse delegatie

De Nederlandse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival is niet op tijd komen opdagen tijdens de repetitie vandaag voor de finale van morgen. Joost Klein moest normaal gezien repeteren na Luxemburg en voor Israël, maar verscheen niet op het podium. "We onderzoeken momenteel een incident rond de Nederlandse inzending", meldt organisator EBU aan Nederlandse en Zweedse media.

Lees meer »

Twee studenten ontwikkelen afhaalsysteem voor lokale handelaars: “Wachten is verleden tijd”

Waregemnaar Jasper Falepin (23) en Gil Feys (23) uit Zulte stellen een gloednieuw afhaalsysteem voor. De twee studenten Handelsingenieur willen er met hun ‘Versbox’ voor zorgen dat klanten van bijvoorbeeld bakkers en slagers op elk moment van de dag hun bestelling kunnen ophalen. “Velen verkiezen de kwaliteit van een lokale handelaar, maar niet ten koste van hun tijd.”
The

Lees meer »