Noem haar niet meer Emma Stone: actrice wil voortaan bij échte naam genoemd worden

Emma Stone (35) wil graag terug met haar echte naam – Emily – worden aangesproken. De ‘La La Land’- actrice verkiest dus vanaf nu haar geboortenaam boven haar artiestennaam. “Ik kan het niet meer. Noem me maar Emily.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky ontslaat baas veiligheidsdienst na ontmanteling complot

Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s. Dat melden lokale autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag. Oekraïne krijgt drie mobiele HIMARS-raketsystemen uit Amerikaanse voorraden. De systemen worden door Duitsland betaald, zei de Duitse minister van Defensie donderdag. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Ierse Bambie Thug vindt dat Israël niet langer mag deelnemen door commentaar op Israëlische tv

Bambie Thug, de Ierse inzending, heeft de EBU gevraagd om enkele uitspraken die gedaan werden op de Israëlische televisie over haar optreden te bekijken. Volgens haar is de commentaar die op de Israëlische tv gegeven werd in strijd met de regels van Eurovision en zou Israël daardoor niet langer mogen deelnemen. Eerder vandaag miste de Ierse kandidaat de laatste repetitie

Lees meer »

Leerlingen Hotelschool Ter Duinen Koksijde in de bloemetjes gezet voor knappe prestaties in wedstrijden buiten de schooluren

Op dinsdag 7 mei zette Hotelschool Ter Duinen in Koksijde naar goede jaarlijkse gewoonte alle leerlingen in de bloemetjes die dit schooljaar deelgenomen hebben aan wedstrijden.
The post Leerlingen Hotelschool Ter Duinen Koksijde in de bloemetjes gezet voor knappe prestaties in wedstrijden buiten de schooluren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ernest Wijnboutique neemt nieuwe start in historisch hart van Kortrijk: “Genieten in een gezellige en ontspannen sfeer”

Na tien jaar aan de Grote Markt viert Ernest Wijnboutique tijdens het officiële openingsweekend hun nieuwe locatie in de Begijnhofstraat 17. “Iedereen krijgt een welkomstdrankje en kan de sfeer van onze vernieuwde zaak opsnuiven en nieuwe mensen ontmoeten”, zegt zaakvoerder Roy Veracx. De capaciteit is dubbel zo groot met zicht op de vernieuwde Guldensporengracht en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.
The post

Lees meer »

Recordaantal leerlingen schrijft zich in voor Brussels secundair onderwijs: meer dan 600 plaatsen tekort

Een recordaantal leerlingen uit basisscholen heeft zich aangemeld voor het Nederlandstalig secundair onderwijs in Brussel. 603 leerlingen hebben echter geen plaats gekregen in de A-stroom en in de B-stroom waren er bijna dubbel zoveel inschrijvingen als beschikbare plaatsen. "Paniek is niet nodig", zegt Petrus Van den Cruyce van het Lokaal Onderwijsplatform Brussel. "Er zitten veel dubbele inschrijvingen bij."

Lees meer »

Paul Bruna uit Middelkerke reisde met zijn fans naar Benidorm

Van 4 tot en met 11 mei verbleef zanger Paul Bruna uit Middelkerke, samen met zijn fans in Benidorm. Paul was daar niet alleen. Ook de artiesten John Dennis, Danny De Roover en Dinny, een zangeres die in Spanje woont, waren present en traden op.
The post Paul Bruna uit Middelkerke reisde met zijn fans naar Benidorm appeared first

Lees meer »