Mertens bezorgt Galatasaray overwinning met 2 assists tegen Adana Demirspor

Galatasaray pakt de volle buit tegen Adana Demirspor. Ze wonnen met 0-3 en onze landgenoot Dries Mertens zorgde voor twee assists. Met de overwinning telt Galatasaray nu zeven punten meer dan dichtste achtervolger Fenerbahçe. 

Meer krantenkoppen in België

Briljant voor Julien Waeghe en Simone Bullynck

Op 2 april 1959 beloofden Julien Waeghe en Simone Bullynck elkaar eeuwige trouw. 65 jaar later maken ze dit nog altijd waar en daarom vierden ze hun briljanten huwelijksjubileum met heel de familie in het parochiaal centrum van Westkapelle. Het koppel heeft drie zonen (Peter, Luc en Frank) en al voldoende klein- en achterkleinkinderen om
The post Briljant voor

Lees meer »

Mutse Festival organiseert vierde editie: “Sinds dit jaar is er een kinderspeelgoedrommelmarkt”

Mutse Festival, een gratis kinderfestival voor het hele gezin, opent voor de vierde keer de deuren op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni. “Het concept van Mutse is eenvoudig, maar krachtig: een festival dat niet alleen gericht is naar kinderen, maar een belevenis biedt voor het hele gezin”, zegt medeorganisator Jakob Dhaene.
The post Mutse Festival organiseert

Lees meer »

Brusselaars spreken meer en beter Nederlands

Het Nederlands als oorspronkelijke thuistaal wint terrein in Brussel, blijkt uit de nieuwste Taalbarometer van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Ook blijkt dat een op de tien Brusselaars geen Nederlands, Frans of Engels spreekt.

Lees meer »

Stefans Pottery bestaat tien jaar: “Mijn vader werd begeleid voor zijn alcoholverslaving terwijl ik met de draaischijf leerde werken”

Stefans Pottery in Roesbrugge bestaat tien jaar en gaat voluit voor het doorgeven van de liefde voor het ambacht door het organiseren van driedaagse en tweedaagse workshops met mogelijkheid tot overnachten in Stefans Pottery B&B of bevriende B&B in de nabijheid.
The post Stefans Pottery bestaat tien jaar: “Mijn vader werd begeleid voor zijn alcoholverslaving terwijl ik met de

Lees meer »

Socialisten op kop in peiling bij verkiezingen in Catalonië

De socialistische partij van de Spaanse premier Pedro Sánchez lijkt de regionale verkiezingen in Catalonië gewonnen te hebben, zo blijkt uit een peiling die zondag is gepubliceerd na het sluiten van de stemlokalen. Ook de separatistische partijen zouden samen een meerderheid behalen.

Lees meer »