Man uit Affligem stapt Marathon des Sables uit: “Had nieuwe uitdaging nodig na dodentocht, Kilimanjaro en Mount Everest”

Op 7 dagen tijd is Emmanuel ’t Kint uit Affligem erin geslaagd om de 38e editie van de Marathon des Sables af te leggen. Dat is een legendarische race van 252 kilometer door de Marokkaanse woestijn. Daarmee was hij niet aan zijn proefstuk toe: eerder stapte Emmanuel al verschillende dodentochten uit en beklom hij de Kilimanjaro en de Mount Everest tot het basiskamp. 

Meer krantenkoppen in België

Vijf maanden na veroordeling voor stalking ex staat veertiger opnieuw terecht: “Een lammetje wordt een ‘war machine’”

“How does it feel to be hunted?” Ondanks een recente veroordeling voor stalking van zijn ex-vriendin bleef een 43-jarige man uit Zwevegem maar doorgaan. De boodschap in een brief die hij haar stuurde, liet niets aan de verbeelding over. “Maar enkele maanden in de cel zullen niet helpen, enkel begeleiding”, aldus zijn advocaat.
The post Vijf maanden na veroordeling

Lees meer »

Politie houdt vinger aan de pols na zware vechtpartij tussen Roma-clans in Sint-Niklaas: “Aanleiding was liefdeskwestie”

Goed tien dagen na de zware vechtpartij in de Breedstraat in Sint-Niklaas, waar twee Roma-families het met elkaar aan de stok kregen, is er meer duidelijkheid over de aanleiding. Alles blijkt te draaien om een liefdeskwestie die een familie uit het Gentse ‘geregeld wilde zien’, en waarvan nu ook beelden opgedoken zijn. De politie kwam massaal tussenbeide en houdt ook

Lees meer »

Bert en Michiel organiseren allerlaatste fuif ooit in zaal ISO: “Iedere Izegemnaar ging hier al uit de bol”

Er is geen Izegemnaar ouder dan dertig die nog nooit de benen heeft losgegooid tijdens een fuif in het ruim vijftigjarig bestaan van zaal ISO. Nu ze deze zomer definitief onder de sloophamer verdwijnt, willen Bert Deplae (41) en Michiel Delheye (28) nog een allerlaatste fuif organiseren, als knipoog naar de tijd dat die er hoogtij vierden.
The post

Lees meer »

Maleisisch international zwaargewond na aanval met bijtend zuur, zijn topvoetballers er mikpunt van brutaal geweld?

Maleisië verkeert in shock na een brutale aanval op voetbalinternational Faisal Halim (26). De aanvaller werd zondag tijdens een winkelbezoek net buiten hoofdstad Kuala Lumpur overgoten met zwavelzuur en ligt met zware brandwonden in het ziekenhuis. Hoewel de motieven van de daders nog niet bekend zijn, is er mogelijk meer aan de hand. Want eerder deze week raakte Akhyar Rashid,

Lees meer »